TomTom helpt Albert Heijn bij bezorgen boodschappen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TomTom helpt Albert Heijn bij bezorgen boodschappen

Boodschappen besteld via de online bezorgdienst van Albert Heijn worden nu nog nauwkeuriger bezorgd bij de consument. De grootste supermarktketen van Nederland verbetert zijn bezorgdiensten door gebruik te maken van een track & trace-toepassing bij de bezorging van online bestelde boodschappen. Het fleet managementsysteem dat Albert Heijn hiervoor gekozen heeft is Webfleet van TomTom Telematics, in combinatie met de Simacan Control Tower. Voortaan wordt aan de Albert Heijn-klanten op vijftien minuten nauwkeurig aangegeven hoe laat de boodschappen worden bezorgd – voorheen was dit een tijdsbestek van twee uur of langer.

albertheijnCoen Schlüter, Senior Manager Delivery & PickUpPoint bij Ahold: “Bij Albert Heijn streven we naar een continue verbetering van onze service. Dankzij de keuze voor Webfleet in combinatie met Simacan Control Tower wordt online boodschappen bestellen nu nog eenvoudiger. Klanten weten precies hoe laat zij thuis moeten zijn en hoeven niet meer op de bezorger te wachten. Zo stemmen ze hun dagelijkse bezigheden nog beter af op de bezorging van hun boodschappen.”

Martijn Loot, Chief Product Officer van Simacan: “Deze oplossing biedt niet alleen voordelen voor Albert Heijn-klanten, we ontlasten ook de bezorgers. Zo hebben zij minder stress bij filevorming en kunnen de planners proactief ingrijpen in geval van eventuele vertraging, dankzij gedigitaliseerde TomTom fleetmanagement uitgebreidherplanning via Simacan Control Tower.”

George de Boer, International Alliance Manager bij TomTom Telematics: “We zijn trots dat Albert Heijn heeft gekozen voor ons fleet management-systeem Webfleet en het bijbehorende partnernetwerk. Samen met Simacan creëren we meer rust en overzicht binnen de Albert Heijn-planning en een betere communicatie met bezorgers. Zo bieden we alle vereisten voor een verbeterde en uiterst betrouwbare bezorgtijd.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer