TomTom lanceert Trucker 6000 Lifetime Edition • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TomTom lanceert Trucker 6000 Lifetime Edition

TomTom lanceert de TomTom TRUCKER 6000 Lifetime Edition. Deze navigatie beschikt over accurate trucknavigatie, flitserwaarschuwingen, kaartupdates en live verkeersinformatie voor de gehele levensduur van het apparaat, zonder bijkomende kosten. Het navigatiesysteem beschikt over een ingebouwde SIM-kaart, waardoor zowel in binnen- als buitenland geen extra roamingkosten meer hoeven te worden gemaakt.

tomtom lifetimeChauffeurs kunnen nu al voor vertrek een route plannen dankzij de TomTom MyDrive web-app. Deze applicatie houdt in het berekenen van de route eveneens rekening met het gewicht, type, de lengte en lading van de truck. Dankzij TomToms zeer accurate verkeersinformatie is iedere truckbestuurder verzekerd van een zorgeloze reis naar zijn bestemming.

“We weten hoe belangrijk efficiëntie is voor professionele bestuurders”, zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter and managing director van TomTom Consumer. “Dat hebben we in ons hoofd gehouden bij het ontwikkelen van de TomTom TRUCKER 6000 Lifetime Edition. We weten dat truckbestuurders geen zin hebben om te betalen voor aanvullende diensten en roamingkosten. Dat probleem lossen we met deze lancering op.”

De TomTom TRUCKER 6000 Lifetime Edition kan ook worden gebruikt in een normale personenauto. Het navigatiesysteem heeft een 6-inch touchscreen dat net als bij een tablet inzoomen en swipen toestaat. Het apparaat kan gemakkelijk en stevig worden bevestigd en verwijderd met de Click & Go magnetische mount. De TomTom TRUCKER 6000 Lifetime Edition is nu verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en op de website van TomTom voor 499 euro.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer