TomTom presenteert BRIDGE Hub • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TomTom presenteert BRIDGE Hub

Tijdens de Internationale Moter Show (IAA) in Frankfurt, presenteert TomTom de laatste technologieën voor het TomTom BRIDGE Hub-platform en partners die met het platform werken. Voortbordurend op de TomTom BRIDGE Terminal, biedt de TomTom BRIDGE Hub een oplossing voor weergave op diverse schermen. Klanten en partners uit verschillende sectoren – zoals transport, hulpverlening en logistiek – kunnen verbinden met de hub doormiddel van reguliere smartphones en tablets (BYOD), professionele apparaten en zelfs HDMI-displays. Op deze manier kunnen betere ‘connected mobility’-oplossingen gemaakt worden.

De TomTom BRIDGE Hub heeft veel features, zoals de nieuwste TomTom-navigatie, real-time Maps* en real-time TomTom Traffic. Ook kunnen applicaties communiceren met het navigatiesysteem dankzij de Software Development Kits. Hierdoor kunnen organisaties op maat gemaakte oplossingen maken die aansluiten op hun zakelijke behoeften.

De ingebouwde 4G/ LTE-verbinding en CAN Bus-interface kunnen niet alleen verbinding maken met de bestuurder en de backoffice, maar ook met het voertuig zelf. Dit helpt om nog meer efficiëntie en Total Cost of Ownership (TCO) te waarborgen. Daarnaast biedt het een oplossing voor ontwikkelaars om innovatieve mobiliteitsapplicaties te bouwen op een krachtig platform. De TomTom BRIDGE Hub verschijnt in drie verschillende modellen.

TomTom kondigt ook een additionele oplossing aan waarmee de TomTom BRIDGE Hub aangesloten kan worden op compatibele ingebouwde displays. Met behulp van Mirrorlink-technologie is er een aantrekkelijke aftermarket-optie voor bedrijven en OEM’s. Hierdoor is een naadloze samenwerking tussen bedrijven en professionele navigatie dichterbij dan ooit.

“De TomTom Bridge Hub biedt een zeer innovatieve oplossing. Het springt in op de belangrijkste behoeften van onze klanten, waardoor ze hun activiteiten kunnen optimaliseren”, zegt Sebastien Ruffino, Business Unit Manager TomTom BRIDGE. “De TomTom BRIDGE Hub wordt steeds populairder in verschillende markten. Dit product wordt al geselecteerd door MKB’s en grote OEM’s voor de volgende implementatiefase.”

Tijdens de IAA demonstreert Zebra Technologies, marktleider in robuuste mobiele computers en barcodescanners, een oplossing met de TomTom BRIDGE Hub. Hiermee bieden ze hun klanten connected navigatie en specifieke bedrijfsapplicaties, waardoor ze relevante voertuiginformatie kunnen doorgeven.

“Onze missie bij Zebra Technologies is het vergroten van de zichtbaarheid en productiviteit door middel van onze innovatieve producten en enterprise asset intelligence-oplossingen. Dankzij onze partner TomTom kunnen wij niet alleen de nieuwste TomTom-navigatie naar Zebra-apparaten sturen, maar ook mobiliteitsoplossingen naar een heel nieuw niveau tillen. Dit is in lijn met de verwachtingen in de markt. We zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf als TomTom”, aldus Jason Harvey, Vice President Sales Northern Europe bij Zebra Technologies.

Tijdens de IAA worden demo’s gegeven met de nieuwe TomTom BRIDGE Hub bij de TomTom-stand in Hall 8, stand D26.

De TomTom BRIDGE Hub kan nu al gereserveerd worden, en is naar verwachting beschikbaar in het vierde kwartaal van 2017 in Europa, Noord-Amerika, APAC en Zuid-Afrika. De prijzen zijn vanaf 349 euro exclusief btw. De TomTom BRIDGE Hub is beschikbaar in drie modellen. Deze opties bieden klanten en partners de flexibiliteit om aangepaste oplossingen te creëren voor meer efficiëntie en innovatie. De TomTom BRIDGE Hub non-connected (Android™ 6.0, TomTom navigatie, kaarten en verkeer, 1,5 GB RAM, 16 GB) TomTom BRIDGE Hub connected (Android™ 6.0, TomTom navigatie, kaarten en verkeer, 1,5 GB RAM, 16 GB, 4G/ LTE CAT-1 module, LTE Int. antenne + Ext. Antenne-aansluiting) TomTom BRIDGE Hub connected plus (Android™ 6.0, TomTom navigatie, kaarten en verkeer, 1,5 GB RAM, 32 GB, 4G/ LTE CAT-1 module, LTE Int. antenne + Ext. Antenne con., CAN-interface, HDMI, video-ingang).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer