TomTom Work trucknavigatie voor 149 euro • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TomTom Work trucknavigatie voor 149 euro

TomTom Work, de business-to-business divisie van TomTom, kondigt de beschikbaarheid aan van TomTom WORK trucknavigatie. De oplossing bevat specifieke route-informatie voor trucks, zoals relevante gegevens over de doorrijhoogte en het maximale laadvermogen.

Tom Tom Work trucknavigatieDe software bevat nieuwe route-algoritmes waarmee de vrachtwagenchauffeur zoveel mogelijk kleine landwegen en smalle dorpjes kan mijden. Er wordt rekening gehouden met specifieke vrachtwagensnelheden zodat chauffeurs een zo realistisch mogelijke aankomsttijd krijgen. Ze hoeven simpelweg de afmetingen, maximum laadvermogen en het totale gewicht van de vrachtwagen in te voeren, en de software doet de rest. De chauffeur ontvangt vervolgens de slimste route en vermijdt ‘obstakels’ die de reis kunnen vertragen.

“We blijven actief in de ontwikkeling van vrachtwagennavigatie en kijken ernaar uit om vrachtwagenchauffeurs in de nabije toekomst additionele TomTom-technologieën en kaarten te leveren”, aldus Thomas Becher, commercieel directeur van TomTom Work.

Om de oplossing zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden, is het beschikbaar als upgrade via een SD-geheugenkaart. De SD-geheugenkaart bevat kaarten van Centraal- en West Europa. De vrachtwagennavigatie is te koop in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. De oplossing is te koop via TomTom Work partners voor 149 euro, exclusief BTW.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer