Toolspecial bus krijgt vuurdoop op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Toolspecial bus krijgt vuurdoop op Transport Compleet

Tijdens Transport Compleet in de Evenementenhal te Gorinchem presenteert Toolspecial de Toolspecial bus en zijn nieuwe eigenaar; Technisch Tool specialist Maurice Ennik. Beiden krijgen hun vuurdoop op de Transport Compleet.

Tijdens Transport Compleet kan de professional uit de transportbranche terecht voor een groot scala aan nationale en internationale aanbieders van grote opleggers, bedrijfswagens en onderdelen. Daar mag gereedschap niet ontbreken, vindt Toolspecial. Met gereedschappen en toebehoren in de rijdende showroom en een ervaringsdeskundige voor de uitleg, kan de bezoeker het gereedschap zien, voelen en zelf testen. De Mercedes Sprinter is tevens voorzien van een ingebouwde compressor ten behoeve van de demonstraties. Maurice Ennik: “De bus bevat de laatste noviteiten op gereedschap, maar ook de toppers voor dagelijks gebruik. Met merken als Hazet, Kraftwerk, Compac en Fix valt er genoeg te beleven voor iedereen die gek is op gereedschap.”

Toolspecial is te vinden op standnummer 111. De stand staat volkomen in het teken van de slogan ‘Gek op Gereedschap’. Producten zijn fysiek aanwezig; van handgereedschap tot een complete modulaire werkplaatsinrichting en van een bandenmachine tot een ‘kanon’ voor truckbanden. In de bus, maar ook daarbuiten worden diverse demonstraties gegeven door de specialisten van Toolspecial. Ook Ennik is aanwezig om demonstraties te geven: “Vooralsnog zijn er geen andere gereedschap leveranciers te vinden op de Transport Compleet. Des te meer reden voor de bezoeker om een kijkje te nemen op onze unieke stand.”

Na de beurs gaat de Toolspecial bus autobedrijven in Nederland bezoeken voor demonstraties op locatie.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer