Top 10 TTM.nl 2020: Corona, illegale rijbewijzen, Diego Maradona en respect voor chauffeurs • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Top 10 TTM.nl 2020: Corona, illegale rijbewijzen, Diego Maradona en respect voor chauffeurs

Het bewogen jaar 2020 zit er bijna op. Tijd om terug te kijken wat ons overkwam en hoe we 2021 in gaan. Ook TTM.nl staat even stil en kijkt terug. Wat waren de best gelezen artikelen op deze site in 2020 – dit is de TTM.nl Top 10 2020!

Maar ook dit jaar, allereerst, hartelijk dank aan u. Ja, u, een van de bijna 900.000 bezoekers van TTM.nl dit jaar. U kwam direct, dan wel via de nieuwsbrief of nieuwsalert of via onze social media of op een andere weg op TTM.nl terecht. En natuurlijk ook hartelijk dank voor het kijken. Naar ons groeiende YouTube kanaal TTMtv bijvoorbeeld, of onze nieuwe talkshow TTM.nl Talk!

Het zal niemand verbazen dat de Corona-crisis heerste in het nieuws van 2020. Ook op TTM.nl. Met stip op 1 staat het Corona-nieuwsoverzicht dat we al direct in maart opzetten in samenwerking met Europese collega-vakbladen. Het zorgde zeker de eerste weken voor een steady stroom aan nieuwtjes waar de Nederlandse transportsector veel aan had. En dat is niet overdreven, want maart had een van de hoogste pageviews in de historie van deze website.

2020 was ook het jaar van het nieuwe Mobility Package, met nieuwe regelgeving. De nieuwe rij- en rusttijden scoorden goed op onze site, een tweede plek zelfs in de top 10. Op drie de kakelverse Truck of the Year 2021 MAN TGX, waar we in februari gelukkig nog net mee konden rijden in Spanje, voor Europa op slot ging.

Op plek 4 een eigenaardig artikel, wat al uit 2018 stamt maar goed blijft scoren. In Polen kun je voor weinig geld een illegaal maar bruikbaar rijbewijs kopen. Het blijft veel lezers trekken, maar TTM.nl wil geenszins een gateway zijn naar illegale praktijken, dus met ingang van 2021 zetten we dit artikel maar op zwart.

Er is in 2020 veel gesproken over hoe je omgaat met vrachtwagenchauffeurs. Respect is wel op zijn plaats, zo vonden veel lezers die de oproep van TLN graag lazen. Hij eindigt op nummer 5. Direct daarna op nummer zes: de teloorgang van de groene kaart. Wat zegt u? Ja, de groene kaart is tegenwoordig wit.

Een van de celebrities die ons ontvielen in 2020 was Diego Maradona. Dat was al treurig genoeg, nog treuriger was dat we er pas na zijn dood achterkwamen dat hij graag reed in een Scania torpedo! Ook ons tweede Corona-nieuwsoverzicht, met dagelijkse updates, werd goed gelezen. Het eindigt in de Top 10 op nummer 8.

Het Formule 1 -team van McLaren besloot zijn wagenpark te vernieuwen en zijn Volvo’s FH te koop aan te bieden. Daar hadden de lezers van TTM.nl wel oren naar. Zou er ook een lezer zijn die echt zo’n McLaren FH heeft gekocht? Hekkensluiter in onze Top 10 van 2020 is het bericht over de strengere handhaving op de lengte van LZV’s, waar de lange combinaties met afzetbakken de dupe van werden.

En dan is hier eindelijk: (tatadatatáááááá)

De TTM.nl Top 10 van 2020

  1. Corona: Overzicht situatie transport in Europa
  2. VIDEO – Nieuwe rij- en rusttijden gaan vandaag in!
  3. Foto’s + VLOG: Alles over de nieuwe MAN TGX!
  4. Rijbewijs te koop in webshop voor 120 euro
  5. ‘Behandel vrachtwagenchauffeurs respectvol, juist nu!’
  6. ‘Heeft u de groene kaart bij u? Nee, wel de witte…’
  7. Diego Maradona reed Scania torpedo
  8. UPDATE – Europees transport in Coronatijd
  9. Foto’s: Wie wil de Volvo’s van McLaren F1 overnemen?
  10. LZV’s met afzetcontainers staan stil door strengere handhaving

Fijne jaarwisseling en tot in 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer