Topman AB Transport wordt CEO De Beelen Groep • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Topman AB Transport wordt CEO De Beelen Groep

Adriaan Vis, voormalig topman van AB Transport Group,  treedt met ingang van 1 juni 2017 toe tot de directie van De Beelen Groep. Als CEO wordt hij eindverantwoordelijk voor de algehele activiteiten van de Beelen Groep en mede verantwoordelijk voor de strategie van dit bedrijf. Oprichter en huidige CEO Wim Beelen treedt terug.

“Hij heeft veel ervaring met verschillende stakeholders en complexe processen binnen groeiende (familie)bedrijven”, aldus Wim Beelen , oprichter en aandeelhouder van De Beelen Groep.” Vooral vanwege zijn bewezen ondernemerschap, hands on mentaliteit en leiderschapskwaliteiten past hij prima bij de ondernemende en servicegerichte bedrijfscultuur van ons bedrijf waar maatwerk voor onze klanten voorop staat.” Met de komst van Adriaan Vis kunnen we nieuwe stappen zetten en treed ik terug in mijn rol als CEO. In mijn nieuwe toezichthoudende rol zal ik mij volledig focussen op strategisch commerciële klantcontacten.”

Adriaan Vis geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om aan de slag te gaan. “Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen met het team verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie (familie)bedrijf. Er staat een sterke onderneming met een uitstekende positie in de markt. De onderneming heeft veel groeipotentieel, ook internationaal.”

Beelen is een Nederlands bedrijf, succesvol op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken met een omzet van 130 miljoen euro en circa 500 medewerkers. Het bedrijf heeft verschillende locaties verspreid over Nederland om de klanten optimaal te bedienen. Als het gaat om CO2-uitstoot, is Beelen toonaangevend binnen de keten met een unieke notering op het hoogste niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Met een recyclingpercentage dat hoger ligt dan 99 procent, loopt het bedrijf voorop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Adriaan Vis was tot dit voorjaar in dienst van Royal A-Ware, waar AB Transport Group toe behoort. In een uitgebreid interview met TTM.nl blikte hij terug op zijn tijd bij het transportbedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer