Topman Jost Group in de cel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Topman Jost Group in de cel

Na de huiszoekingen bij transportbedrijf Jost Group zijn maandagavond drie personen gearresteerd. Onder hen is topman Roland Jost, zo heeft het transportbedrijf bevestigd.

Belgische media melden dat Jost in hechtenis zit in de gevangenis van Marche-en-Famenne. De verdenkingen tegen Jost zijn niet mals: leider van een criminele organisatie, mensenhandel, witwassen, schriftvervalsing en gebruik van sociale schriftvervalsing, oplichting in sociaal strafrecht, onjuiste of onvolledige aangiftes van sociale bijdragen, niet-betaling aan de RSZ en het uitblijven van de betaling van loon als werkgever. Het is naar weten van TTM.nl de eerste keer dat directieleden in het gevang zitten op beschuldiging van social dumping.

Jost Group zelf zegt in een reactie op haar website mee te werken aan het onderzoek. Het bedrijf gaat echter ook meteen in de verdediging. “We worden ten onrechte beschuldigd van sociale dumping zoals zovele transportfirma’s voor ons in België en Luxemburg”, verklaart het bedrijf.

2 reacties op “Topman Jost Group in de cel

  • Gerard Nooitgedacht

    Allé, waar rook is, is ook vuur. Dit gebeurt niet zomaar, van een op de andere dag. Waarschijnlijk is er meer aan de hand, waardoor deze personen in het gevang zitten.

  • pedro

    Je ziet wat geld kan in belgie 1 nacht in de gevangenis en weer vrij dat is belgie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer