Ga naar hoofdinhoud

Totaaloplossingen bij Mercedes-Benz

Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk ontvangen op Transport Compleet bezoekers op de stand om hen te informeren over de totaaloplossingen voor Mercedes-Benz trucks. Veel aandacht gaat uit naar de maximale beschikbaarheid van het wagenpark van transporteurs.

Beurs Antos wielemakerOp Transport Compleet staan namens Mercedes-Benz de regionale dealers Rüttchen Autowereld en Hogenbirk Bedrijfswagens. Omdat de totaaloplossingen van Mercedes-Benz centraal staan, zal de Mercedes-Benz Arocs aanwezig zijn op de stand en buiten op het terrein zal de Antos te zien zijn. Naast bestelwagens laten de dealers ook de veelzijdige mogelijkheden van FUSO en FleetBoard zien.

Naast de Arocs en de Antos zal er ook een FUSO Canter met kipper-opbouw aanwezig zijn op de beurs. Deze robuuste truck is met zijn kleine draaicirkel en flexibele opbouwmogelijkheden uitermate geschik voor de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een hoog laadvermogen is de Canter een slimme oplossing in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens.

Beurs FleetBoardTijdens de beurs zal ook veel aandacht uitgaan naar Mercedes-Benz FleetBoard. Dit telematicasysteem helpt niet alleen bij het coachen van de rijstijl van chauffeurs, maar is ook de uitgelezen tool voor dealers om een optimale beschikbaarheid van het wagenpark te garanderen. FleetBoard laat zien welke trucks aan onderhoud toe zijn, zodat dealers dit onderhoud ruim van tevoren op het meest geschikte moment kunnen inplannen. En mócht een truck onderweg toch een storing krijgen, dan verstuurt de chauffeur via FleetBoard de storingsgegevens en locatie van de truck waardoor adequaat gereageerd kan worden zodat de vrachtwagen  snel weer onderweg is.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer