Ga naar hoofdinhoud

Trailer Groep Nederland met eigen stand in Gorinchem

Trailer Groep Nederland debuteerde eerder dit jaar in Hardenberg op de stand van aandeelhouder en Mercedes-dealer Wensink. Ingegeven door het succes van de Vakdagen in Hardenberg, heeft TGN op Gorinchem haar eigen stand.

CVD Goricnhem TGN Kässbohrer

Op die manier is er meer ruimte om de productlijn van Kässbohrer te promoten. Omdat er geen plek is voor alle typen trailers uit het productengamma van TGN, is het nog een verrassing met welke trailer zij op de stand staan. Zo is er de vernieuwde lijn van semi-diepladers, die nu ook een variant met hydraulisch gestuurde assen kent. Zoals inmiddels in de markt bekend is, zijn de trailers van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt deze productlijn volgens TGN meer dan concurrerend in de markt gezet.

Maar ook de vernieuwde schuifzeilen trailer is in productie. Deze trailer is nu standaard voorzien van K-fix gatenpatronen in het  zijkantprofiel, versterkt stalenkopschot voorzien van KTL, standaard een sterke vloer met 7.2 t puntbelasting en een gesloten oploopplaat volledig vlak en versterkt. Met afschoring aan de voorzijde en achterzijde van het chassis waarbij met extra dwarsliggers het achterportaal is versterkt en doorgelast. Tevens wordt de trailer geleverd met A-merk banden, assen van SAF of BPW, met code XL certificaat en 10 jaar roestgarantie door KTL proces. Naast deze standaard items heeft  Kässbohrer een grote keuze aan opties. Tijdens de Carrosserie Vakdagen Gorinchem heeft Trailer Groep Nederland een klantenactie. Elke klant die bij TGN een trailer aanschaft tijdens de beurs in Gorinchem, ontvangt een gratis iPad mini.

Stand 216

www.trailergroep.nl

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer