TransHeroes betrekt nieuw pand in Rijssen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TransHeroes betrekt nieuw pand in Rijssen

De logistieke dienstverlener TransHeroes is samen met haar dochtermaatschappijen – zoals TTS Quality Logistics, TTS TransAir en TTS TransUrgent – verhuisd naar een nieuw aangekochte locatie aan de Heliumstraat 8 in Rijssen. Ook BTA International, specialist voor transporten naar Spanje en Portugal, heeft haar locatie in Enschede ingeruild voor Rijssen.

Het enorme perceel ligt tussen de Heliumstraat en Ozonstraat op Industrieterrein “Plaagslagen” in Rijssen. Er is circa 10.000 vierkante meter bebouwd en volledig ingericht op het verzorgen van warehousing en distributie. De overige 10.000 vierkante meter biedt mogelijkheden voor uitbreiding in de nabije toekomst. Het distributiecentrum was voorheen in eigendom van Gerbri Plastics, dat een nieuwbouwlocatie in Enter heeft betrokken. Samen met de reeds bestaande warehouselocaties in Rijssen en Vorden betekent dit dat de logistieke onderneming beschikt over een indrukwekkende opslagcapaciteit van 31.000 vierkante meter.

Na een grondige verbouwing door Aannemersbedrijf Mulder is de kantoorruimte volledig gemoderniseerd en uitgebreid tot ruim 700 vierkante meter. “We zijn ontzettend blij met de recente ontwikkelingen want alle medewerkers en dienstverlening onder één dak was een lang gekoesterde wens. De fysieke uitbreiding in oppervlak en de synergie voordelen die dit geeft bieden de nodige perspectieven voor verdere groei van onze organisatie”, aldus Edwin Asveld, CEO en eigenaar.

Na de jarenlange groei en uitbreiding in dienstverlening is ook de naam van de overkoepelende organisatie hierop aangepast. Een die nog beter laat zien waar het voor staat: complete en perfecte dienstverlening in transport en logistiek. Daarom gaat de organisatie van de ATB Group vanaf heden verder onder de naam TransHeroes | Smart Logistics Group.

“We hopen dat we met deze nieuwe naam onze dienstverlening nog beter onder de aandacht kunnen brengen. Klanten die bijvoorbeeld een spoedtransport lieten verzorgen door TTS TransUrgent wisten niet dat we ook uitstekend lucht- en zeevracht kunnen verzorgen. Deze dienstverlening leveren we namelijk onder de vlag van TTS TransAir en TTS TransOcean. Door actiever naar buiten te treden met TransHeroes maken we direct duidelijk wat wij de klant kunnen aanbieden als logistieke groep”, aldus Jan Dekker, Chief Operating Officer van de organisatie.

Ruim 30 jaar geleden is door de oprichting van TTS Quality Logistics de basis gelegd voor TransHeroes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende logistieke onderneming met een brede dienstverlening. Ieder specialisme is ondergebracht in een aparte business unit om slagvaardig te kunnen werken en korte communicatielijnen te kunnen garanderen. Het bedrijf biedt nagenoeg alles op logistiek gebied, van wegtransport, distributie en warehousing, tot lucht-, zee- en spoedtransport. Ook de opmaak van douane documenten verzorgt het bedrijf in eigen beheer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer