Ga naar hoofdinhoud

Transics vereenvoudigt salarisadministratie

Salarisadministratie moet in elk land aan specifieke regelgeving beantwoorden en vormt daarmee een uitdaging voor veel transportbedrijven. Vooral indien veel chauffeurs in dienst zijn, wordt het al snel erg complex. Transics integreert nu de TX-SOCIAL EXPERT NL-payrollsoftware in de TX-CONNECT-backofficeoplossing en helpt zo vlooteigenaars hun salarisadministratie te vereenvoudigen en sociale gegevens veel vlotter te beheren.

TX-SOCIAL EXPERT NL is nu rechtstreeks geïntegreerd in TX-CONNECT, de webgebaseerde backofficeoplossing van Transics die in realtime truck-, trailer- en chauffeursgegevens beheert en visualiseert. De software verzekert nu ook een consistent beheer van de diensturen, kosten en uitgaven van chauffeurs. Op die manier verloopt de voorbereiding van de salarisberekening veel vlotter en volledig digitaal.

Raimo Vermeulen, Financial Manager bij Jan Volmer Transport, een internationale transportonderneming met zetel in Nederland: “Salarisvoorbereiding is een moeilijk en tijdrovend administratief proces. Daarom zijn we altijd op zoek naar snellere en efficiëntere methodes. De integratie van Transics’ TX-SOCIAL EXPERT NL is de volgende stap in het vereenvoudigen van onze salarisadministratie.”

TX-SOCIAL EXPERT NL helpt vlootbeheerders bovendien om de Nederlandse regelgeving rond arbeidstijden na te leven. De software biedt immers toegang tot de activiteitengegevens die Transics’ TX-SKY-boordcomputers registreren en vergelijkt deze data automatisch met de regelgeving. Zo kunnen vlooteigenaars met slechts enkele muisklikken berekenen hoe ze de arbeidstijden correct moeten afrekenen. Alle relevante data worden doorgestuurd naar de backoffice, zodat vlootbeheerders voertuigen en chauffeurs op één enkel scherm kunnen opvolgen.

Ingo De Schrijver, Regional Sales Leader Noord bij Transics: “Loonberekening en compliance met de Nederlandse regelgeving rond arbeidstijden is een flinke uitdaging voor transporteurs die van heel wat chauffeurs de gegevens moeten beheren. Wij zijn ervan overtuigd dat TX-SOCIAL EXPERT NL voor de Nederlandse vlootbeheerders een mooie aanvulling is op onze bestaande oplossingen voor salarisberekening en dat de loonadministratie daarmee een pak eenvoudiger wordt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer