TransLogista heeft kwalitatieve kennisprogrammering • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TransLogista heeft kwalitatieve kennisprogrammering

Het volledige kennisprogramma voor de eerste editie van TransLogista in Evenementenhal Venray op 13, 14 en 15 december 2016 is bekend. Tijdens dit nationale platform met focus op de regio Venlo-Venray zijn, naast een gevarieerde beursvloer, inhoudelijke sessies bij te wonen. Onder meer Bart Banning van ABN AMRO, Maurits Groen van Energetika en diverse sprekers namens VeLa belichten actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de branche.

TranslogistaHet gevarieerde programma bestaat uit tal van presentaties en lezingen. Ingrid Vermeer (industriebank LIOF, namens SMART LCV) komt aan het woord over het versterken van de Europese Logistieke Topregio Noord-Limburg. De regio Venlo-Venray is al meerdere jaren uitgeroepen tot logistieke hotspot van Nederland en sinds 2015 ook Europa’s meest gewilde vestigingslocatie voor warehousing en distributie. Vermeer geeft aan wat de kracht is van de logistieke sector in Noord-Limburg en op welke wijze het logistieke netwerk SMART LCV een bijdrage levert aan het versterken van de topregio.

Maurits Groen geeft namens Energetika een inhoudelijke sessie ‘The fastes climate change solution (and the most profitable one)’ en Bart Banning van ABN Amro verzorgt een kennissessie over de belangrijke keuzes die logistieke bedrijven moeten maken. Het delen van kennis en data zetten de deur open naar logistieke innovatie. Op weg naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Kortom: hoe krijgen belangstellenden hun logistieke huis op orde.

Het kennisprogramma bestaat verder uit lezingen over de digitale vrachtbrief (TransFollow) & emballage, lucht in verpakkingen (grote ergernis en nadelig CO2-effect) en WMS selecteren en in gebruik nemen (ervaringen en aanbevelingen) door diverse sprekers. Op de slotdag verzorgt TLN een sessie over het truckkartel en ‘wat is kartelvorming’. Aanmelden voor presentaties en/of lezingen kan online via www.evenementenhal.nl/translogista-venray.

Op de beursvloer treffen bezoekers een gevarieerd aanbod van fabrikanten, (toe)leveranciers en dienstverleners uit de transport- en logistieksector. Op het activiteitenplein zijn producten en oplossingen van branchespecialisten te zien. Ook is er het Movexx-perience Parcours waar bezoekers onder meer ervaren hoe makkelijk zij zich kunnen verplaatsen met de T1000 platform en T1500 platform.

De eerste editie van TransLogista vindt plaats op 13, 14 en 15 december 2016 in Evenementenhal Venray. De beursvloer is op deze beursdagen geopend van 15.00 tot 21.00 uur. Belangstellenden kunnen hun gratis e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/translogista-ve. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/translogista-venray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer