Transport Compleet Gorinchem bijna vol • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transport Compleet Gorinchem bijna vol

De inschrijvingen voor Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem blijven binnenstromen. Er zijn op dit moment slechts nog 20 plekken beschikbaar. Alle truckmerken (Volvo, Renault, Iveco, Scania, MAN, Mercedes en DAF) zullen  van de partij zijn. Evenals de grote trailerbouwers, waaronder Krone, Schmitz en Bruinenberg (DOLL). Al met al weer een geweldig gevarieerd deelnemersveld.

transportcompleetNa lastige jaren is er voor de transportbranche een periode van herstel aangebroken. Kennis delen en het aangaan van samenwerkingen zijn nu belangrijker dan ooit. Transport Compleet Gorinchem biedt belangstellenden hiervoor het perfecte platform. Al jaren komt op deze vakbeurs de gehele transportbranche samen; van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders.

De vakbeurs is populair bij fabrikanten/producenten, importeurs, distributeurs of (toe)leveranciers van zware en/of lichte bedrijfswagens, opleggers & trailers, carrosseriebouwers, transportonderdelen, ICT, training & opleidingen, fleetmanagement, bedrijfswageninrichting- en uitrusting, onderhoud en service & reparatie.

Het vergaren van kennis is een van de belangrijkste redenen voor brancheprofessionals om de beurs te bezoeken. Inspelend op deze behoefte worden er op Transport Compleet Gorinchem meerdere interessante lezingen aangeboden door Transport en Logistiek Nederland (TLN) en ING over relevante onderwerpen zoals operationele efficiency, procesinnovatie en duurzaamheid.

Transport Compleet vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 6, 7 en 8 september. Aanmelden als exposant of meer beursinformatie: www.evenementenhal.nl/transport-gorinchem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer