Transport Compleet Hardenberg: grote truckmerken en trailerbouwers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transport Compleet Hardenberg: grote truckmerken en trailerbouwers

De gehele transportbranche is weer vertegenwoordigd op Transport Compleet Hardenberg. De vakbeurs vindt plaats op 21, 22 en 23 maart 2017 in Evenementenhal Hardenberg. De grote truckmerken zijn weer aanwezig, net als de trailerbouwers Schmitz, Kögel en Krone.

Verder maakt de beursorganisatie bekend dat Hiab, Hyva Nederland en Palfinger Nederland weer op de beursvloer aanwezig zijn. Deze bedrijven richten zich op kranen en grijparmen. Daarnaast beoogt de organisatie een bedrijfswagenplein op te zetten waar lichte bedrijfswagens centraal staan.

Al jaren brengt Transport Compleet Hardenberg de transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Dit jaar trekt de organisatie ook de banden met opleidingen weer aan, zodat werkgevers in contact raken met de werknemer van morgen. Verder is er op Transport Compleet Hardenberg een vacatureplein voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. Tot slot wordt er aandacht besteed aan kennis overdracht door middel van kennissessies. Onder meer TLN en ING verzorgen bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in de branche zoals het Truckkartel.

Transport Compleet Hardenberg is op 21, 22 en 23 maart 2017 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerde kunnen gratis entreekaarten aanvragen. Meer informatie & tickets: http://www.evenementenhal.nl/transport-hardenberg2017

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer