Ga naar hoofdinhoud

Transport Compleet met wereldprimeur en spectaculair randprogramma

Transport Compleet Gorinchem 2017 staat alweer voor de deur. De gehele transportbranche is van 5 tot 7 september te vinden in Gorinchem.  Het succes van de laatste jaren krijgt deze editie een prachtig vervolg met een wereldprimeur én een spectaculair randprogramma!

Waar de zeven grote truckmerken de laatste jaren structureel prominent haar scala aan voertuigen etaleert, heeft de organisatie ook dit jaar de eer om een wereldprimeur te mogen verwelkomen in Gorinchem. Op 4 september onthult Scania middels een live webcast de nieuwe generatie Scania constructievoertuigen. De nieuwe constructievoertuigen zijn de dag erna als eerste op de beurs te zien. Daarnaast introduceerde Scania vlak vóór de zomer de nieuwe generatie G-slaapcabine. Voor de G-cabine betekent Transport Compleet Gorinchem een primeur voor het Nederlandse publiek.

Bekende gezichten zoals HIAB, Hyva en Palfinger geven eveneens weer acte de présence en een breed scala aan carrosserie- en trailerbouwers (o.a. Kröne, Schmitz, Kässbohrer) gaan de bezoeker verrassen met de nieuwste producten en noviteiten. Mammoet Europe is na een lange afwezigheid weer present en nieuwkomer Apollo Vredestein pakt eveneens uit in Gorinchem.

Als klap op de vuurpijl is de organisatie ontzettend trots om een prachtig randprogramma aan haar bezoekers en exposanten te mogen presenteren. ING zal de bezoekers onder andere informeren over Stilstand C02 reductie in Transport en Logistiek. Exposant Mammoet Europe vertelt voorafgaand aan de beurs over ladingzekeren. Jack Martens verzorgt een presentatie over platooning en ABN AMRO gaat bezoekers in de vorm van een kennissessie alles vertellen over ‘Transport van de toekomst is nu al in volle gang’. Op en rond de beursvloer zijn daarnaast vele activiteiten zoals het buitenterrein met een scala van trucks & trailers en testdrives met de IVECO Stralis NP.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet wordt georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem op 5, 6 en 7 september 2017. De openingstijden zijn op alle dagen van 14.00 tot 22.00 uur. Meer informatie, gratis tickets en aanmelden voor het kennisprogramma: www.transportcompleet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer