Transport Efficiency belangrijk bij DAF • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transport Efficiency belangrijk bij DAF

DAF presenteert zich in de volle breedte op Transport Compleet Hardenberg, waarbij Transport Efficiency een belangrijk thema is. DAF dealers ESA en Sent Waninge, en servicedealers Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) en Truck Service Friesland (TSF), zijn daar aanwezig.

De (service) dealerbedrijven bestrijken een groot deel van Noord- en Oost-Nederland. Ze hebben vestigingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Tijdens Transport Compleet geven zij inzicht en informatie over DAF service, parts, financiering en de mogelijkheden met onderhoudscontracten. Ook laten ze zien wat DAF kan bieden om transportefficiency te maximaliseren.

DAF Transport Efficiency is een filosofie om de hoogste opbrengst per kilometer te bieden. Rendement begint met de keuze van de juiste truck, op maat gespecificeerd voor elke toepassing, met een gunstige aerodynamica, zuinige motoren, lange service-intervallen en een laag eigengewicht. Door slimme reparatie- en onderhoudscontracten en gunstige financieringsvoorwaarden is de opbrengst per kilometer verder te verhogen. En natuurlijk is er aandacht voor de chauffeur. DAF ondersteunt hem of haar het beste uit de truck te halen. Ook dat is DAF Transport Efficiency.

workhouse

Op de DAF stand (nr. 530) staat prominent een XF 510 FTG. Deze 3-assige trekker met een motorvermogen van 510 pk komt sinds dit jaar in aanmerking voor de EIA subsidie op de meesturende en intrekbare achteras. Naast uitgebreide veiligheidssystemen zoals FCW (Forward Collision Warning), LDWS (Lane Departure Warning System) en AEBS (Advanced Emergency Braking System) is de XF ook uitgevoerd met het 270 graden camerasysteem TRP CornerEye. Dit systeem maakt de dode hoeken van een truck zichtbaar voor meer veiligheid en comfortabel manoeuvreren. Tevens toont DAF een CF 440 FT in ‘Silent’ uitvoering voor maximale inzet ook buiten de venstertijden bij distributie in de stad.

In de showhal staan bovendien nog twee interessante DAF demo’s. De LF 180 FA, tevens uitgevoerd in ‘Silent’ uitvoering en uitgerust met een 360 graden camera systeem dat alle beelden rondom het voertuig combineert tot één eenduidig beeld. In samenwerking met Gardner Denver Nederland is de XF 440 FT lightweight te zien, opgebouwd met de TR20 compressorinstallatie. Deze is speciaal ontwikkeld voor droge bulk tanktransport met focus op gewicht en ruimte besparing op het chassis.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer