Trimble stelt eShipCo voor • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Trimble stelt eShipCo voor

Trimble start een nieuw innovatief transportplatform genaamd eShipCo. Transport Compleet is de plek waar de transportsector voor het eerst kan kennismaken met eShipCo, waarin de hele supply chain kan samenwerken,

Trimble vindt het een gemiste kans dat vrachtwagens nog te vaak leeg rondrijden. eShipCo maakt flexibel samenwerken mogelijk. Expediteur of transporteur hebben te maken met pieken en dalen. Om een continue service en kwaliteit te kunnen bieden, is flexibiliteit geboden. Via eShipCo kan de transporteur opdrachten eenvoudig doorsturen naar meerdere partijen.

eShipCo is een platform om expediteurs, transporteurs en eigen rijders beter te laten samenwerken door het verloop van zendingen, van acceptatie tot uiteindelijke uitvoering, voor alle betrokken partijen inzichtelijker te maken en administratief sterk te vereenvoudigen.

Hoe werkt het precies? Op de website van eShipCo staat het volgende voorbeeld van opeenvolgende stappen:

Dankzij de uitgebreide eShipCo API is integratie met een TMS of andere applicaties voor verwerking van transportorders geen enkel probleem. De TMS-applicaties blijven de poort naar de diverse telematica-oplossingen. Deze situatie blijft met de komst van eShipCo onveranderd. Wie geen TMS gebruikt maar wel Trimble telematica kan gebruik maken van de standaard aanwezige koppeling tussen eShipCo en hetw FleetWorksaccount.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer