fbpx Ga naar hoofdinhoud

Truck Service Simons gaat aftersales Mercedes-Benz doen

Trucks Service Simons (TSS) in Echt zal op maandag 18 september officieel de deuren openen van de geheel nieuwe vestiging aan de A2/ A73. De laatste maanden is er hard gewerkt om eind van de zomer de relaties te ontvangen op de Fahrenheitweg 20 te Echt. De keuze voor een nieuw pand gaat samen met de erkenning van het Mercedes-Benz aftersales dealerschap. Truck Service Simons zal met deze nieuwe erkenning, naast universele garage, ook officieel Mercedes-Benz Trucks aftersales dealer zijn.

Door de bouw van het nieuwe pand investeert TSS in de toekomst, iets wat nodig is om alle klanten van TSS optimaal te kunnen blijven bedienen. Het nieuwe pand is 3000m2 groot en heeft maar liefst 8 straten, waarvan één APK en één truckwasstraat. Met de nieuwste apparatuur én ervaren personeel wordt TSS naar eigen zeggen een van de meest moderne universele werkplaatsen van Nederland.

Een verhuizing brengt natuurlijk veranderingen met zich mee. Directeur Denny Simons: “Een van de belangrijkste pijlers bij het starten van dit project was voor mij dat alle trouwe relaties van ons bedrijf zich thuis blijven voelen binnen onze organisatie. Om dit te realiseren zullen wij, naast de noodzakelijke aanpassingen, ervoor zorgen dat men de warme en persoonlijke benadering van ons bedrijf blijft ervaren. Ons doel is om te profiteren van het beste uit twee werelden, zowel universeel als Mercedes-Benz, om zo onze relaties optimaal te kunnen blijven bedienen. Ik ben ervan overtuigd dat wij hiermee een stap in de goede richting zetten.”

Door het partnership met officieel Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland en de officiële erkenning van het aftersales dealerschap wordt nu volgens Simons ook de Mercedes-Benz klant optimaal bediend, zowel in Noord-Holland als in Limburg, maar ook de andere merken zijn en blijven van harte welkom voor reparatie en onderhoud aan Trucks. Met ruim 20 jaar ervaring als universele garage zal TSS zich zeker blijven focussen op deze belangrijke doelgroep.

Peter Gomes, directeur Gomes Noord-Holland: “De bouw van het nieuwe pand is een logische stap naar de toekomst voor beide bedrijven. Wij moeten en willen mee met de tijd en de vraag naar volledige ondersteuning wordt steeds groter. Met de samenwerking tussen TSS en Gomes bieden wij de klant een totaaloplossing in mobiliteit, iets waar wij trots op zijn!”

Eén reactie op “Truck Service Simons gaat aftersales Mercedes-Benz doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer