Truck of the Year 2018 vol in de schijnwerpers in Hardenberg • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truck of the Year 2018 vol in de schijnwerpers in Hardenberg

De ‘International Truck of the Year 2018’ staat vol in de schijnwerpers tijdens Transport Compleet Hardenberg. Het gaat om de nieuwe DAF XF en CF. Beide bekroonde nieuwkomers staan op de stand van DAF dealers Sent Waninge en ESA en servicedealers Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) en Truck Service Friesland (TSF). DAF omringt de perfecte truck met een keur aan diensten, waarover de dealers uitvoerig uitleg geven.

De (service) dealerbedrijven bestrijken een groot deel van Noord- en Oost-Nederland. Ze hebben vestigingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Tijdens Transport Compleet geven zij informatie en uitleg over de nieuwe XF en CF, die zijn uitgeroepen tot ‘International Truck of the Year 2018’. Ze hebben de titel te danken aan de compleet nieuwe aandrijflijnen met zeer efficiënte versnellingsbakken (TraXon) en achterassen. Samen met de nieuwe en compacte en lichtere systemen voor nabehandeling van uitlaatgassen, de geavanceerde software en aerodynamische optimalisatie is een indrukwekkende brandstofbesparing en CO2-reductie van maar liefst 7 procent bereikt.

DAF schenkt veel aandacht aan Transport Efficiency. Door gewichtsverlaging tot wel 100 kg zijn hogere laadvermogens mogelijk bij de nieuwe XF en CF. De onderhoudskosten pakken beduidend lager uit dankzij de verlengde service-intervallen naar 200.000 km. Daarnaast biedt DAF talrijke diensten om de efficiency te maximaliseren.

Door slimme reparatie- en onderhoudscontracten en gunstige financieringsvoorwaarden is de opbrengst per kilometer verder te verhogen. En natuurlijk is er aandacht voor de chauffeur. DAF ondersteunt hem of haar het beste uit de truck te halen. Ook dat is DAF Transport Efficiency.

De dealers geven op Transport Compleet ook informatie over de mogelijkheden met levering van onderdelen. Naast originele onderdelen van DAF en PACCAR motoren, bieden de dealers ook meer dan 70.000 universele TRP Truck & Trailer Parts voor alle merken trucks en trailers. De uitgebreide presentatie van DAF is te vinden op stand 513.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer