Truckland "Beste Leerbedrijf'' • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truckland “Beste Leerbedrijf”

Truckland Noord-Holland is afgelopen woensdag verkozen tot Beste Leerbedrijf 2008 in de categorie Bedrijfswagens. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Innovam.

Innovam Leerbedrijf van het jaar 2008Met de verkiezing wil Innovam leerbedrijven extra stimuleren om leerlingen een optimale opleidingsplaats te bieden. Koops Furness Auto uit Zwolle won in de categorie Personenauto’s en het Goudse Rep.26 in de categorie Tweewielers.

Truckland Noord-Holland is tevens de overall winnaar. Volgens het juryrapport heeft het bedrijf ‘een frisse kijk’ en wordt het verder omschreven als ‘heel innovatief en vooruitdenkend’. Zo heeft het bedrijf de Truck Academy; een innovatieve leerschool waarbij er wordt samengewerkt tussen dealers, bedrijven en scholen. Leerlingen beschikken over de modernste technieken en productkennis en dat is volgens de jury zichtbaar in hun hoogwaardige opleiding. Truckland is daarnaast heel actief op evenementen van dagen van vmbo’s en mbo’s en werft actief nieuwe leerlingen. Een ander sterk punt is volgens de jury de jaarlijkse open dag die de huidige leerlingen voor toekomstige leerlingen organiseren. Teun de Vos van Truckland Noord-Holland is erg blij met de dubbele overwinning. “Het is een eer om als overall winnaar de autobranche te mogen vertegenwoordigen bij de landelijke verkiezing van beste leerbedrijf. We zetten ons werk voort en hopen voor de tweede keer op zo’n geweldige erkenning.” Naast Truckland Noord-Holland waren Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld en RosierVandenBosch Bedrijfswagens uit Tiel genomineerd.

Op 12 februari organiseert Colo (het samenwerkingsverband van kenniscentra voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven) de landelijke verkiezing voor leerbedrijven. Truckland Noord-Holland neemt het dan op tegen de beste leerbedrijven in onder andere de zorg, installatie en bakkerij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer