Truckpolis: nieuwe transportverzekering ism Max-Repair • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Truckpolis: nieuwe transportverzekering ism Max-Repair

Sinds begin deze maand biedt Convento Assurantiën  onder de naam ECO-Truckpolis een nieuwe verzekering voor transport ondernemend Nederland.

Peter van ’t Klooster initiatiefnemer van de ECO-Truckpolis vertelt enthousiast: “ Wij hebben veel tijd gestoken om ons concept bij diverse partijen onder de aandacht te brengen. Bij het verzekeren van een personenauto is schadesturing al jaren ingeburgerd waardoor er gunstigere voorwaarden worden geboden zoals bijvoorbeeld een verlaagd eigen risico. In de verzekeringsmarkt voor de wegvervoerder kon ik tot op heden geen gelijkwaardige polis ontdekken. Met de introductie van de Eco-Truckpolis is er weer een nieuwe stap gezet wat uiteindelijk de transportondernemer weer ten goede komt.”

Truckpolis

De ECO-Truckpolis kenmerkt zich men name door schadesturing met een van de samenwerkende partners, Max-Repair. Max-Repair is een landelijk dekkend schadeherstelnetwerk die fabrikant onafhankelijke hersteld en daar waar nodig passend vervoer aanbiedt.

De ‘gunstige’ premie van de polis ontstaat doordat er onder meer bij schade de polis naast originele delen, ook technisch gelijkwaardige onderdelen of zogenaamde “groene delen” ( gereviseerde onderdelen ) worden aangeboden. Daarnaast is een van de kenmerken van de ECO-Truckpolis een standaard laag eigen risico voor de transporteur van 250 euro.

ECO-Truckpolis beschikt over een eigen alarmcentrale die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is met steunpunten in talrijke Europese landen en daarbuiten. “De praktijkcollega’s, met verstand van zaken en oog voor persoonlijk contact met de betrokken vervoerder, weten precies hoe te handelen wat zich uiteindelijk vertaald in een lagere schadelast. Daarnaast zijn er nog een aantal interessante zaken die wij gecombineerd kunnen aanbieden en partners die toegevoegde waarde hebben voor de transportondernemer”, aldus Van ’t Klooster.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer