Ga naar hoofdinhoud

Trust Forwarding kiest TMS van BluJay

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, is door Trust Forwarding gekozen om een uitgebreid cloudgebaseerd transportmanagement-systeem te leveren. Trust Forwarding is een van de grootste logistieke dienstverleners in Scandinavië en gebruikte tientallen jaren een handmatig on-premise systeem.

Nu heeft Trust het systeem van BluJay geïmplementeerd, een cloudgebaseerd TMS-platform waarmee bedrijfsefficiëntie wordt verhoogd, kosten worden beheerd en de integratie met partners en klanten wordt verbeterd.

Trust wilde het transportmanagement-systeem stroomlijnen zodat het nu automatisch orders kan genereren, kosten kan beheren en interactief kan communiceren met partners, waar ter wereld ze ook gevestigd zijn. Het bedrijf had een kant en klare en bewezen succesvolle cloudoplossing nodig, om zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Na een grondige aanbestedingsprocedure werd BluJay geselecteerd vanwege het gebruiksgemak en de hoge integratiecapaciteit met externe partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer