Ga naar hoofdinhoud

Turbo’s Hoet neemt wèl en géén afscheid van Garrett

Turbo’s Hoet heeft met ingang van dit jaar een nieuwe koers uitgestippeld voor de levering van nieuwe en gereviseerde Garrett-turbo’s. Na ruim veertig jaar hebben Turbo’s Hoet en de turbofabrikant besloten hun samenwerking te beëindigen. Daarmee krijgt Turbo’s Hoet ruim baan om alle typen turbo’s van het merk Garrett te reviseren. Ook nieuwe turbo’s van het merk blijven via Turbo’s Hoet onveranderd leverbaar.

Turbo’s Hoet is in ons land al decennialang de grootste leverancier van zowel nieuwe als gereviseerde turbo’s. “Voor de verkoop van nieuwe turbo’s hebben wij vele jaren nauw samengewerkt met Garrett. Tegelijkertijd is Turbo’s Hoet specialist in het reviseren van turbo’s van het merk, die bij Nederlandse garagisten erg populair zijn vanwege de scherpe prijzen,” verklaart Olaf Velthuis, directeur van Turbo’s Hoet. “Vanwege een uiteenlopende visie op met name het aanbieden van gereviseerde variabele turbo’s, is de samenwerking met Garrett na ruim veertig jaar beëindigd en heeft Turbo’s Hoet besloten een nieuwe koers te varen. Zodat Turbo’s Hoet voor onze klanten onveranderd een vertrouwd adres voor nieuwe én gereviseerde turbo’s blijft.”

Naast conventionele turbo’s reviseert Turbo’s Hoet al jarenlang ook variabele turbo’s van Garrett, mét de bekende hoge kwaliteit van Turbo’s Hoet. “Het is in het belang van onze klanten dat wij alle typen turbo’s reviseren, zodat wij een aantrekkelijk geprijsd product aan kunnen blijven bieden,” licht Velthuis toe.

Vanzelfsprekend reviseert Turbo’s Hoet volgens de hoogste kwaliteitseisen en doen gereviseerde turbo’s qua kwaliteit niet onder voor nieuwe. Daarom verleent Turbo’s Hoet op alle producten 24 maanden garantie, ongeacht of het een nieuwe of gereviseerde turbo is. Aanvullend maken aangesloten TurboPartners bovendien gebruik van de Geen Gezeur Garantie – waarbij Turbo’s Hoet gratis een vervangende turbo levert, ongeacht de schadeoorzaak – en TurboInsurance. Mocht het monteren van een vervangingsturbo onverhoopt leiden tot turboschade, dan vergoedt de TurboInsurance van Turbo’s Hoet automatisch het arbeidsloon van de TurboPartner. Met deze services weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging.

Het einde van de samenwerking tussen Turbo’s Hoet en Garrett heeft overigens geen enkele invloed op de prijzen of beschikbaarheid van turbo’s. Zowel nieuwe Garrett turbo’s als gereviseerde exemplaren blijven optimaal beschikbaar.

Met vijf vestigingen is Turbo’s Hoet (onderdeel van Turbo’s Hoet Groep) actief in Frankrijk, België, Nederland, Bulgarije en Roemenië. Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is officieel distributeur van de wereldwijd bekende turbofabrikanten BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Naast turboladers voor personenauto’s levert Turbo’s Hoet ook turbo’s voor de landbouwsector, bouwsector, industrie, maritieme sector en transportsector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer