Twan Heetkamp Trailers nu ook in trucks! • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Twan Heetkamp Trailers nu ook in trucks!

Twan Heetkamp Trailers staat voor het eerst op een Nederlandse beurs en  presenteert zich in Hardenberg onder de slogan “Het nieuwe huren.” Noviteit is dat THT ook in truckverhuur stapt.

THT trailers hardenberg
Onder eigen merknaam start THT wordt deze maand begonnen met de verhuur van trekkers. Men beschikt over een vloot van dertig trekkers van diverse merken voor zowel lange als korte termijn verhuur. Twan Heetkamp Trailers (THT) is in 2005 in eerste instantie opgericht als trailerverhuurmaatschappij en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een serieuze patij in ‘trailerland’. De vloot omvat rond de duizend opleggers variërend van koeltrailers, huif- en schuifzeiltrailers in diverse uitvoeringen tot en met container trailers, semi-diepladers en kipperopleggers maar ook schuifvloer opleggers en city trailers in diverse uitvoeringen. THT biedt huurmogelijkheden voor korte en lange termijn en ook huurkoop is mogelijk.
 
Ook verkoop
Verder houdt THT zich bezig met de verkoop van gebruikte trailers waarbij men samenwerk met PNO in Zweden. Daardoor slaagt men erin technisch goede, jong gebruikte trailers aan te bieden. Daarnaast houdt THT  zich ook bezit met de verkoop van nieuwe trailers. Vaak gaat het dan om speciale voertuigen zoals stenenopleggers of  city trailers.
THT staat op stand nr. 113 in hal 1 (groen). Mee in formatie ook op de website van het te Venlo gevestigde bedrijf.

Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer