Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe spuitcabines voor Truckherstel

Komende maandag neemt Truckherstel, de dochtermaatschappij van Melis Logistics uit Duiven, twee splinternieuwe spuitcabines in gebruik. Na de brand die het bedrijf trof is het onderkomen van Truckherstel nu klaar voor de toekomst.


Op de website van Melis Logistics vertelt algemeen manager Vincent Koers van Truckherstel over de nieuwe spuitcabines.  “We hebben bewust gekozen voor een dubbele spuitcabine die wij kunnen opdelen in twee losse secties van ieder 16 meter lang. Zo kunnen wij twee objecten tegelijkertijd behandelen. Onze spuitcapaciteit is dus met 100 procent gegroeid, omdat wij van één noodspuitcabine naar twee volwaardige cabines zijn gegroeid. Ook is de verfmengruimte aangepast. Dit is de ruimte waar de jongens de verf op kleur mengen en het materiaal wordt opgeslagen. Het ziet er uit als nieuw.”

Met de overgang van het oude pand naar het nieuwe onderkomen, maakte Truckherstel vrijwel direct een afsplitsing in haar bedrijfsactiviteiten. Vanwege het krimpen van het oppervlakte en de gigantisch toegenomen vraag vanuit de markt, werd besloten om het onderhoud los te weken en uitsluitend te focussen op schadeherstel; de kernactiviteit. “Je moet doen waar je goed in bent. En dat lukt, want de  vraag is tegenwoordig bíjna te groot om te kunnen beantwoorden. We doen het natuurlijk niet, maar in theorie zouden we ‘nee’ kunnen verkopen omdat we eigenlijk veel te veel werk hebben. Met de dubbele spuitcabine, de vergrote capaciteit, kunnen we sneller en efficiënter werken en daardoor perfect inspelen op die eerder genoemde grote vraag. Dat moet ook, want stilstand kost geld”, aldus Koers.

Bron: Melis Logistics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer