Ga naar hoofdinhoud

Twentepoort aan de slag voor Mennegat Trading

Logistiek dienstverlener Twentepoort Groep uit Wierden gaat per direct alle fullfilment en logistieke handelingen voor Mennegat Trading uit Enter verrichten. Managing director Herjan Mennegat en directeur Martin Noeverman zijn de strategische samenwerking overeengekomen. Het uitgangspunt is hierbij dat Mennegat, importeur in professionele geluidsinstallaties, zich kan blijven focussen op waar ze goed in zijn, namelijk sales en marketing.

Herjan Mennegat (Mennegat Trading BV) en Martin Noeverman (Twentepoort Groep) bezegelen de strategische samenwerking met krachtige handdruk.

Herjan Mennegat legt uit: “Wij willen onze omzet de komende twee jaar verdubbelen en wij zien Twentepoort Groep als de beste partner om dit te faciliteren. De verschillende Twentepoort bedrijfsonderdelen, zoals TwenPack en Twentrex leveren ons exact de services die we momenteel nodig hebben. Daarmee hebben ze ons vertrouwen gewonnen en zullen zij alle logistieke dienstverlening uit handen nemen. We starten met het verhuizen van onze huidige voorraad naar het distributiecentrum in Wierden. In een jaar tijd willen we uitbreiden naar online bestelmogelijkheden voor onze klanten. Hierbij kunnen zij ook online onze voorraad inzien en orders die voor 21.00 uur worden besteld, worden de volgende dag afgeleverd.”

“Mennegat Trading is een typische organisatie die wij goed kunnen faciliteren”, beaamt Martin Noeverman. “Een echt lean & mean bedrijf, wat zich wil focussen op sales en marketing. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics zijn wij zeer goed in de logistieke afwikkeling. Het inslaan van goederen, pick & pack met 0% foutmarge, verzendklaar maken en versturen van de orders is voor ons dagelijkse kost. Bovendien leveren wij API koppelingen om ook ICT systemen op efficiënte wijze met elkaar te laten communiceren. Dit zijn toegevoegde waardes die ervoor zorgen dat Mennegat Trading zich kan focussen op waar ze goed in zijn.

“De afgelopen maanden heb ik de Twentepoort Groep leren kennen als een bedrijf met een echte winnaarsmentaliteit. Bovendien zijn ze bereid om mee te denken met onze procedures en zijn ze dusdanig flexibel zodat deze ook te implementeren zijn. Stoppen met dagdromen en gewoon doen. Daar houden wij van bij Mennegat Trading”, licht Mennegat toe. “Dat wij mee mogen denken om de processen van Mennegat Trading zo goed mogelijk invulling te geven is een compliment voor onze werkwijze. Samen zullen we ernaar streven om de klanten van Mennegat Trading zo goed mogelijk te bedienen”, sluit Noeverman af. “En dat gaat ons absoluut lukken!”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer