Ga naar hoofdinhoud

Uniforme kleding voor Nijwa personeel

Het garagepersoneel van de Nijwa Groep (officiële dealer Volvo Trucks) en van transportbedrijf Nijhof Wassink zijn deze week geheel nieuw aangekleed.

De heren dragen overalls in de Volvo-kleuren blauw en grijs met een subtiel geel randje. De nieuwe kleding is het resultaat van een deal tussen Nijwa Groep en Berendsen Textiel Service. Het gaat in totaal om 150 Volvo-monteurs en later ook nog eens  alle 300 chauffeurs in het transportbedrijf.
Voor de Nijhof Wassink Groep investeert Berendsen in zo’n 2900 stuks werkkleding. Voor Berendsen is het een mooie order. Voor alle 150 monteurs levert men maximaal dertien stuks kleding per persoon. Het gaat om overalls en zgn. handy-overalls,voor elke dag een schone. Voor de mensen in het magazijn zijn er stofjassen en voor monteurs die service langs de weg verlenen kleding die voldoet aan de eisen van Rijkswaterstaat. De  300 chauffeurs van het transportbedrijf Nijhof Wassink rijden veel chemische stoffen en krijgen straks beschermende overalls van Nomex-vezels. Deze zijn vlamvertragend en antistatisch.
Dik Hammer van Nijwa (rechts) en Richard de Jong van Berendsen bekrachtigen hun contract met een handdruk.

Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer