Ga naar hoofdinhoud

UWV besteedt distributie uit aan JBM koeriers

JBM Koeriers zal, met haar zusterbedrijf Holland Parts Distribution, de komende jaren de distributie voor UWV verzorgen. De zendingen komen einde werkdag op alle locaties van UWV beschikbaar en dienen diezelfde dag bezorgd te worden zodat er de volgende morgen direct mee gewerkt kan worden.

JBM koeriers UWVNieuw in het logistieke concept van UWV is dat het zijn toeleveranciers vraagt de leveringen centraal bij JBM Koeriers bv te doen. Die zorgt dan voor de sortering en verdere distributie naar de UWV-locaties in het land. Als eerste stapt de UWV leverancier van archiefdiensten in. UWV wil profiteren van het voordeel dat nachtdistributie met zich mee brengt. Zendingen die einde werkdag worden aangeboden zijn de volgende ochtend vroeg al op de bestemmingslocatie beschikbaar. Daarnaast biedt de opzet met de centrale sorteerlocatie ruime mogelijkheden om andere goederenstromen voor verdere distributie toe te voegen.

Naast het voldoen aan de uitvoeringseisen, zijn Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en met name Social Return belangrijk in de relatie met leveranciers. Hans Erik Ouwehand, directeur van JBM Koeriers bv, is enthousiast over de eenvoud van de oplossing die UWV gekozen heeft om zijn goederenstromen via één centraal punt over de organisatie te verdelen. “Ik verwacht dat dit nog veel navolging zal krijgen. Je bespaart niet alleen op de vervoerskosten, maar ook de handling op de afleverlocatie en natuurlijk wordt de CO2-uitstoot minder.” Ouwehand vervolgt: “Omdat we sinds eind vorig jaar verschillende specialismen binnen onze groep verenigd hebben, kunnen we onze klanten niet alleen meer van hetzelfde, maar ook andere oplossingen in eigen hand bieden.  De werkzaamheden voor UWV sluiten daar perfect op aan. Het past ook bij de ambitie die we hebben om actiever te zijn in de overheidsmarkt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer