Vallenduuk Advocaten opent kantoor in Polen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vallenduuk Advocaten opent kantoor in Polen

Het Nederlandse Vallenduuk Advocaten heeft op 1 december jl. een kantoor in Warschau, Polen geopend. Daarmee volgt het kantoor zijn clientèle in het internationaal wegtransport, die zich de laatste jaren steeds meer naar Oost-Europa verplaatst. In Nederland is de dienstverlening van Vallenduuk Advocaten uniek. De ambitie is om deze unieke dienstverlening door heel Europa aan te bieden.

10694374_821855241200544_8396604614315207879_oHet kantoor in Warschau start met één Poolse advocaat. Vallenduuk Advocaten wil op termijn het aantal advocaten in Polen naar drie uitbreiden. Het advocatenkantoor, een familiebedrijf dat ook kantoren heeft in Haarlem (hoofdvestiging) en Zaandam, is onder meer gespecialiseerd in internationaal transportrecht. Patrick Bobeck van Vallenduuk Advocaten schrijft een maandelijkse column in TTM.nl magazine.

Met de opening van het Poolse kantoor volgt het advocatenkantoor zijn klanten en zien we hoogwaardige dienstverlening naar Oost-Europa verplaatsen. “We werken van origine veel voor de transportsector. Niet alleen hebben veel Nederlandse transporteurs Poolse chauffeurs in dienst genomen vanwege de lagere loonkosten, veel transportbedrijven zijn zich ook in Polen en andere Oost-Europese landen gaan vestigen”, verklaart Valérie Vallenduuk, directeur van Vallenduuk Advocaten, de uitbreiding in Warschau. “Om onze cliënten optimaal te bedienen openen we logischerwijs ook een kantoor in Polen.”

Om transportbedrijven die zich bezighouden met internationaal transport goed te kunnen bedienen is het noodzakelijk te werken met lokale vestigingen. Om die reden zal het hoogstwaarschijnlijk niet bij de vestiging in Warschau blijven voor Vallenduuk. “We hebben de ambitie om de komende jaren in meerdere landen – met name in Oost-Europa  – kantoren te openen of samenwerkingen aan te gaan met bestaande kantoren”, zegt Vallenduuk. “Daarmee verwachten we te kunnen groeien en een meerwaarde te zijn voor onze klanten”

Vallenduuk advocaten is een groeiend familiebedrijf met in totaal negen advocaten en vier juridisch medewerkers. Het advocatenkantoor heeft twee vestigingen in Nederland (Haarlem en Zaandam) en één vestiging in Polen (Warschau). Het kantoor is gespecialiseerd in wegtransport; juridische problemen in het (internationale) vervoer over de weg. De Nederlandse vestiging van Vallenduuk Advocaten heeft naast de specialisatie transport tevens een regionaal georiënteerde rechtspraktijk. De rechtsgebieden die de Advocaten van Vallenduuk behandelen zijn ArbeidsrechtCAO-recht, (Economisch) StrafrechtBestuursrecht (specialisme vergunningen en bestuurlijke boete) Huurrecht en Erf- en Familierecht.

Foto: Facebook Vallenduuk Advocaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer