Ga naar hoofdinhoud

Valse rijbewijzen en Code 95 bovenaan de TTM.nl Top 10 van 2018!

2018 zit er bijna op. Hoog tijd om de balans op te maken. Welke items waren hot op TTM.nl in 2018? Dit is de TTM.nl Top 10 2018!

Allereerst: hartelijk dank aan u. Ja, u, een van de bijna 600.000 bezoekers van TTM.nl dit jaar. U kwam direct, dan wel via de nieuwsbrief of nieuwsalert of via onze social media of op een andere weg op TTM.nl terecht.

Als we kijken naar de best bekeken pagina’s op onze website, dan steken twee onderwerpen er bovenuit: rijbewijzen en Code 95. De absolute topper van het jaar is het in Polen te bestellen rijbewijs, een onderwerp dat zelfs Mark Rutte aanging. Het voornemen van het Europees Parlement om de chauffeursopleiding en Code 95 te verbeteren eindigde als tweede, met de verplichting tot het volgen van Code 95 voor oudere chauffeurs op plek 5. Nog net op het podium, op plek 3, vinden we een opmerkelijke uitspraak van de rechter over een rijtijdenboete. Nog zo’n lekker onderwerp: de nieuwe chauffeurskaart. Goed voor veel ophef en plek 6 in onze top 10. Voldoende aandacht ook voor trucks en truckfabrikanten. De nieuwe Ford F-Max scoorde als International Truck-of-the-Year 2019 en eindigt op plek vier in onze Top 10. Scania moest noodgedwongen de verkoop van V8-motoren staken en Simon Loos baarde opzien met een héééle lange Actros. Vervoerders trokken ook de aandacht, met het droevige nieuws over het failliete Mooy Logistics als tranentrekker en Waberer’s dat onschuld pleit. Het Hongaarse bedrijf rondt de Top 10 van 2018 af en dat is best opmerkelijk, want jarenlang stond nieuws over Waberer’s steevast hoog in de Top 10.

Toch willen we nog even verder kijken dan de Top 10, en wel naar plek 11. Daar staat namelijk een nieuwsartikel over het verbod om met slippers achter het stuur te zitten. Een prima artikel, maar het komt uit 2014!! Diverse posts op Facebook zorgden ervoor dat het artikel weer bijzonder in de belangstelling stond. Het laat maar weer eens zien hoe dynamisch, grillig en razend interessant TTM.nl is en blijft!

En dan is hier eindelijk: (tatadatatáááááá)

DE TTM.NL TOP 10 VAN 2018

  1. Rijbewijs te koop in webshop voor 120 euro
  2. Europa past richtlijn rijbewijs en Code 95 aan
  3. Rechter veegt rijtijdenboete van 35.000 euro van tafel
  4. Foto’s: Dit is de nieuwe Ford truck!
  5. 11.000 chauffeurs het bokje: alsnog Code 95 aub
  6. Nieuwe chauffeurspas bij nieuwe tacho in 2019
  7. Scania moet verkoop V8-motoren staken
  8. Faillissement voor ‘perspectiefloos’ Mooy Logistics
  9. Foto’s: 360° binnenkijken in Simon Loos’ verlengde Actros!
  10. Waberer’s: ‘Wij concurreren niet op chauffeursloon’

Eén reactie op “Valse rijbewijzen en Code 95 bovenaan de TTM.nl Top 10 van 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer