Van Gansewinkel neemt Hydrotruck over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Gansewinkel neemt Hydrotruck over

De Van Gansewinkel Groep heeft het Poolse afvalbedrijf Hydrotruck overgenomen. Dit familiebedrijf is gevestigd in Polkowice, zo’n 40 kilometer ten noorden van de Van Gansewinkelvestiging in Legnica. De hoofdactiviteiten van Hydrotruck zijn het inzamelen en overslaan van afvalstoffen. Het bedrijf realiseert met zo’n 20 medewerkers een jaaromzet van bijna 1 miljoen euro. Alle medewerkers treden in dienst bij Van Gansewinkel.

gansewinkelAfvaldienstverlener Van Gansewinkel is sinds 1998 actief op de Poolse markt, met name in het zuiden. Naast het hoofdkantoor in Kraków beschikt de organisatie over vestigingen in Olawa, Ruda Slaska, Legnica en Tarnów. Het accent van de activiteiten ligt op de inzameling van huishoudelijk afval en bedrijfsafval. Daarnaast heeft het bedrijf recyclingactiviteiten op het vlak van glas, papier en plastic. Door de overname van Hydrotruck groeit het aantal medewerkers in Polen naar 230.

De Van Gansewinkel Groep is als integraal afval- en milieuconcern actief in 9 landen (Benelux, Polen, Tsjechië, Frankrijk, Engeland, Portugal en Hongarije). De kernactiviteiten zijn het inzamelen en duurzaam verwerken van afval, het herwinnen van grondstoffen en het produceren van energie uit afval. Bij de organisatie werken ruim 6.500 mensen. Zij realiseerden in 2007 een jaaromzet van 1,2 miljard euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer