Ga naar hoofdinhoud

Van Soest en Bram van Tuyl nemen A2 Coldstorage over

Van Soest Coldstores en Transportbedrijf Bram van Tuyl & zn. slaan de handen ineen en nemen vrieshuis A2 Coldstorage in Gameren over. Door deze uitbreiding en samenwerking brengt Van Soest Coldstores alle kennis, kunde en commerciële slagkracht samen onder één dak.

Van Soest Coldstores streeft ernaar klanten voortdurend een uitstekende dienstverlening te geven. Hierbij was de gezamenlijke overname van de nieuwe vestiging een logische stap. Met vestigingen in Rijkevorsel, Venlo en nu ook Gameren beschikt Van Soest Coldstores over een uitgebreid netwerk van warehouses en verbreedt zij haar diensten. Op de drie strategisch gekozen locaties kan Van Soest Coldstores de logistiek voor haar klanten zeer efficiënt verzorgen.

In de vestiging in Gameren biedt Van Soest Coldstores naast het transport nu ook het tempereren en het inpakken van producten aan. Bij tempereren worden diepgevroren producten op een gecontroleerde manier ontdooid naar de gewenste temperatuur. Bij het inpakken worden diepgevroren producten in zakken verpakt in consumenten- of groothandelseenheden. Ook droogopslag behoort in Gameren tot de mogelijkheden.

Van links naar rechts: Marc Verheyen, Roy Roelofsma, Bram Van Thuijl, Richard Van Thuijl en John Van Thuijl

“De extra activiteiten bij Van Soest Coldstores in Gameren vormen een mooie uitbreiding op onze bestaande diensten”, zegt Roy Roelofsma van Van Soest Coldstores. “Daarnaast is de samenwerking met het transportbedrijf Bram van Tuyl & zn. een absolute meerwaarde omdat we nu zowel warehousing als transport kunnen aanbieden. Zo ontzorgen we onze klanten en bieden we hen een totaaloplossing.”

Transportbedrijf Bram van Tuyl & zn. voerde reeds transporten uit van en naar de locaties van Van Soest Coldstores in Rijkevorsel en Venlo en zocht naar een verbreding van haar diensten.

“Zo willen we meer worden dan een vervoerder die van A naar B rijdt”, zegt John Van Tuijl. “Door de nieuwe samenwerking met Van Soest Coldstores kunnen we ons nu nog strategischer positioneren.“

Richard Van Tuijl van Bram van Tuyl & zn. beaamt: “Het DNA van onze beide bedrijven matcht erg goed. Dat is ook cruciaal. Gedurende een drietal jaar hebben we kunnen aftasten of we als bedrijf dezelfde cultuur en hetzelfde doel hadden, wat zo bleek te zijn. Service naar onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Samen zoeken we naar een oplossing op maat voor elke klant. Het ontzorgen van onze klanten speelt hierbij een grote rol.”

Aan ambitie ontbreekt het Van Soest Coldstores niet. Naast de huidige capaciteit van 75.000 pallets in de groep, is er in de nieuwe vestiging in Gameren de mogelijkheid om de capaciteit met nog eens 20.000 pallets uit te breiden. Verder streeft Van Soest Coldstores ernaar om alle locaties nog duurzamer te maken. Er wordt op alle vlakken flink geïnvesteerd om alles naar een nog hoger niveau te tillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer