Ga naar hoofdinhoud

Van Tilburg-Bastianen Groep steekt 30 miljoen in vier vestigingen.

De Van Tilburg-Bastianen Groep steekt dit jaar 30 miljoen in zes grote nieuwbouwprojecten in Breda, Tiel en Polen. De oude locatie in Breda is verkocht aan de Duitse DHZ Keten Hornbach die deze plek persé wilde hebben en dus goed in de buidel tastte.

Maandag 28 januari gaat de eerste paal de grond in voor nieuwbouw aan de Tuinbouwveilingweg op industrieterrein Heilaar-Noord. Daar gaan het hoofdkantoor van de groep en de truckdivisie naartoe. Verwachting is dat de nieuwbouw nog dit jaar open gaat.
Eén dag later volgt het slaan van de eerste paal voor het nieuwe pand van de autodivisie. Tegenover het huidige pand van de groep aan de Noordelijke Rondweg komen nieuwe panden voor de Audi en Volkswagen verkoop en service. In deze nieuwbouw wordt ook plaats ingeruimd voor Euromobil Autoverhuur en TB-lease.
In Roosendaal wordt in het pand van de TB-Groep een aflevercentrum gebouwd. Dat centrum is nodig om aan de extra vraag naar trucks te kunnen voldoen. Er komen zeven productiestraten en een trainingscentrum voor chauffeurs.
Tot slot realiseert het men nieuwbouw voor de vestiging van DAF-trucks in Tiel.
De investering levert volgens Paul van Lon van de TB-groep dit jaar al 45 miljoen euro extra omzet op.

 
Auteur: Pieter Wieman
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer