Ga naar hoofdinhoud

VDB happy met roze/zwarte DAF XF

De nieuwe DAF XF.480 Super Space Cab van VDB Logistics mag met recht opvallend worden genoemd. Getooid in roze en zwart zijn de meningen van verdeeld over deze DAF, maar hij is wel opvallend.

Chauffeur Cock de Rooij van VDB Logistics  rijdt met deze trekker op Spanje en met zijn lading was een normale 4×2 niet voldoende. Er is dan ook gekozen voor een extra hefbare voorloopas met een maximale belasting van 4.4 ton. Ook is er gekozen voor het a-last bewaking systeem. Daarmee kan VDB goed in de gaten houden of de lasten niet overschreden worden.

De DAF is volgens Bakker Bedrijfswagen Groep, die de truck afleverde,  een tweede woonverblijf voor De Rooij, dus is de meest comfortabele en luxe cabine besteld. Super Air stoelen met twee ventilatie- en twee verwarmingstanden, automatische klimaatregeling en een standairco. VDB is ook heel bewust bezig efficiënt te transporteren. Daarvoor maakt VDB gebruik van DAF Connect. DAF Connect voorziet de gebruiker snel van up-to-date informatie over de chauffeur, de truck en zijn logistieke proces.

De optische toevoegingen maken de auto verder compleet. Veapshield leverde op maat gemaakte side skirts. Alcoa Dura Bright velgen plus verlengde zonneklep incl. verstralers geven deze DAF de finishing touch. Van Pijkeren IJsselmuiden heeft de DAF voorzien van de zwart metallic lak en de Telemagenta roze details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer