Ga naar hoofdinhoud

VDL bedrijven op één gezamenlijke stand

VDL Containersystemen, VDL Translift en VDL Weweler Parts, voorgaande editie nog met een eigen stand, stonden nu gezamenlijk bij elkaar op één grote stand als VDL bedrijf. Daarnaast waren ook enkele dealers uit diverse regio’s weer vertegenwoordigd.

DSC00770

Dat ook nieuw zusterbedrijf VDL Translift mee doet, is een mooie aanvulling op de markt. Dit komt omdat onze producten elkaar perfect aanvullen. Eind vorig jaar is Translift uit Dronten onderdeel geworden van VDL Groep. Vanaf deze zomer worden de kettingafzetsystemen die eerst onder Translift vielen, nu geproduceerd door VDL Containersystemen. Ook de spareparts, storing- en serviceaanvragen van deze systemen vallen voortaan onder beheer van VDL Containersystemen

DSC00769Bijzonder was container op het buitenterrein die volledig van kunststof is gemaakt. Deze container is zo’n 1.000 kg lichter dan een stalen versie. VDL richt zich met deze container vooral op het vervoer van bijzondere lading die normaal gesproken met rvs containers vervoerd wordt, zoals bijvoorbeeld slachtafval.

Op de stand waren de diverse vrachtauto’s met opbouwsystemen te zien zijn. Niet alleen binnen maar ook op het buitenterrein van Transport Compleet stonden diverse voertuigen onder andere voorzien van een VDL haak- en portaalarm als ook een zijlader van VDL Translift. Het familiebedrijf VDL heeft als Nederlandse producent alles in eigen beheer voor het maken en leveren van een oer Hollands kwaliteitsproduct.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer