Ga naar hoofdinhoud

VDL met grote stand op Transport Compleet Gorinchem

De rookdampen van vakbeurs Transport Compleet zijn net opgetrokken uit Evenementenhal Hardenberg. Maar vandaag ontvangt het beurshuis al nieuws voor de Gorinchemse versie van het transportevenement: de industriële familieonderneming VDL uit Eindhoven komt 1, 2 en 3 september 2015 weer naar hun beursvloer. Met 500 m² zal de stand van VDL waarschijnlijk de grootste op de beursvloer zijn.

VDL Weweler Parts

Met de inschrijving van VDL verzekert Transport Compleet zich van een marktspeler. VDL haalde eerder in april 2015 regionale headlines door hun samenwerking met TU Eindhoven voor de ontwikkeling van een ‘mini-deeltjesversneller’. Dik Willekes (Verkoopdirecteur VDL Containersystemen) licht de keuze toe: ‘Voor Transport Compleet zijn we een deelnemer van het eerste uur. Dit komt vooral door het format dat deze vakbeurs hanteert. Goede organisatie en voorzieningen met alle geboden diensten – van relaties uitnodigen tot de catering op de stand – maken dat wij graag deelnemen. Voor deelname aan Transport Compleet Gorinchem is de centrale ligging een bijkomend voordeel.’ VDL zal verschillende opbouwsystemen tonen op zijn stand. Op het vernieuwde buitenterrein aan de achterzijde van het pand plaatst de onderneming vier voertuigen.

Vroegboekers

De vakbeurs zelf staat er volgens het projectteam in dit stadium goed voor. ‘De inschrijvingen komen vlot binnen. Verschillende factoren spelen hierin een rol – onder andere de online reserveringsmodule waar vroegboekers het meeste voordeel krijgen,’ verklaart Mariska Egberts van Evenementenhal. ‘Wat dat betreft lijkt het op een aantal jaren terug. Toen was Gorinchem vijf maanden voor aanvang van de beurs volgeboekt.’ Transport Compleet Gorinchem vindt plaats op 1, 2 en 3 september 2015 in Evenementenhal Gorinchem. Jaarlijks trekt de vakbeurs zo’n 15.000 bezoekers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer