Ga naar hoofdinhoud

VDL Weweler distributeur van Ultra-Seal

Anti-lekmiddel Ultra-Seal heeft nieuwe distributeurs aangesteld voor de Britse, Noorse en Nederlandse markt. In ons land is VDL Weweler Parts de nieuwe distributeur.

Ultra-Seal tyre-filling-with-manual-pumpVDL heeft niet alleen een vinger in de pap in Nederland, maar ook in Noorwegen. Daar is Truck & Trailer Industry Norway AS aangesteld als Ultra-Seal distributeur. Truck & Trailer Industry Norway en VDL Weweler Parts zijn 100 procent dochterondernemingen van de VDL Groep. TTI is de marktleider voor reserveonderdelen voor de commerciële transportsector in Noorwegen. Met vier voorraadhoudende locaties en 16 werkplaatsen door partnerschappen dekt TTI geheel Noorwegen binnen een straal van 50 kilometer af. VDL Weweler Parts heeft 5 voorraadhoudende locaties in Nederland en focust zich op de verkoop en aftersales van truck- en trailer onderdelen voor de professionele transportindustrie. Moederbedrijf van VDL Weweler Parts en TTI Norway is de VDL Groep, een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. In totaal maken 89 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen en ongeveer 13.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf, met een verwachte gecombineerde omzet van 3 miljard euro in 2016.

Voor het Verenigd Koninkrijk is Trans UK Equipment Management Limited de nieuwe distributeur. Trans UK heeft meer dan 40 jaar ervaring in transport gerelateerde markten en specialiseert zich in Trailer verhuur, leasing en trailer fleet management, met een portfolio van meer dan 1000 eenheden in Engeland en Europa. Het bedrijf opereert vanuit Tamworth in de buurt van Birmingham en zal het Ultra-Seal product gaan distribueren naar OEM klanten en eindgebruikers vanuit haar centraal magazijn. Ook is Trans UK officieel partner voor Kögel trailers in Engeland en biedt ze een brede selectie trailer types en container chassis aan, met een 24-uurs Europees dekkende pechservice met assisterend telefoonnummer voor klanten.

Ultra-sealUltra-Seals verkopen breiden zich snel uit; naast Krone en bedrijven als DSV, ICTS, Ancotrans, TIP Trailers Zweden en MAN Dealer Rosiervandenbosch is nu onder andere ook Mezger Rent & Service gestart met het gebruik van Ultra-Seal. Mezger is eigenaar van een gemengde vloot van 500 truck en trailer eenheden met haar operationele werkgebied in het zuiden van Duitsland. Mezger is gespecialiseerd in de verhuur en service van haar vloot, met haar hoofdkantoor in Möckmühl bij Heilbronn en met 32 medewerkers in kantoor en werkplaats.

Na officiële goedkeuring voor het gebruik van Ultra-Seal door Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH in haar Easy Rider bandenserie, heeft nu ook Westlake officieel het algemeen gebruik van Ultra-Seal in haar banden goedgekeurd. Westlake banden worden geproduceerd door een van de grootste bandproducenten ter wereld, ZC Rubber Group Co. Ltd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer