Ga naar hoofdinhoud

VDL Weweler Parts opent nieuwe vestiging in Haarlem

VDL Weweler Parts, toeleverancier van truck- en traileronderdelen voor de vervangingsmarkt, opent per 1 september 2017 een nieuwe vestiging in Haarlem.

Vanuit de huidige verkooppunten in Apeldoorn (centraal magazijn), Best, Hoogezand, Kapelle en Moordrecht wordt de Nederlandse truck- en trailermarkt bediend. Met de uitbreiding in Haarlem ontstaat er een landelijke dekking, waardoor VDL Weweler Parts in staat is om onder andere blad-, paraboolveren, luchtveerdragers en aanverwante producten binnen twee uur in heel Nederland te leveren bij de klant.

De nieuwe vestiging in Haarlem, gelegen in de Waarderpolder, heeft snelle verbindingen naar het westelijk havengebied in Amsterdam, Schiphol, de bollenstreek en het gebied ten noorden van de Velsertunnel.

Danny Orgers, directeur van VDL Weweler Parts: “De vraag naar snelle levering van producten voor de transportbranche is de afgelopen jaren fors toegenomen. Onze technische verkooppunten bieden klanten service, kwaliteit, flexibele oplossingen en een breed assortiment, dat verdeeld is over meer dan 2.500 type producten van allerhande merken. Producten worden ieder moment van de dag geleverd, waarbij klanten kunnen aangeven wanneer zij producten willen ontvangen; via een ochtend- en een middagroute, nachtlevering of eventueel per koerier. VDL Weweler Parts is 24 uur per dag bereikbaar via telefoon, e-mail, app en webshop.”

Eén reactie op “VDL Weweler Parts opent nieuwe vestiging in Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer