Veap presenteert spoiler en zijfenders voor nieuwe Sprinter • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Veap presenteert spoiler en zijfenders voor nieuwe Sprinter

Veap Shield United heeft een primeur op Transport Compleet. Het bedrijf presenteert op de beurs de nieuwste aanwinst binnen het assortiment: de spoiler en zijfenders voor de nieuwste generatie Mercedes-Benz Sprinter. Veap is naar eigen zeggen de enige die voor dit nieuwe product een aerodynamische oplossing biedt.

Vorig jaar had Veap Shield United al een lancering van een nieuw product. Toen maakte het bedrijf tijdens Transport Compleet bekend dat het een spoiler en zijfenders voor de nieuwe Volkswagen Crafter had. Alle zeilen zijn bijgezet om dit jaar nogmaals een ontwerp te presenteren. Het is gelukt! Tijdens het driedaagse evenement in Hardenberg presenteert Veap de nieuwste producten voor de recent uitgekomen Mercedes-Benz Sprinter. Ook deze derde generatie kan worden voorzien van brandstof besparende artikelen.

Doordat Veap Shield United al ruim veertig jaar actief is in de vrachtwagenbranche en VanPartner van Mercedes-Benz is, kon het al in een eerder stadium in het proces anticiperen op het ontwerp van de nieuwste Sprinter. Om het design van de nieuwe bestelwagen beter tot zijn recht te laten komen, is er voortgeborduurd op het stoere en sportieve lijnenspel. Door het plaatsen van de spoiler en zijfenders lijkt het of deze producten altijd al deel hebben uitgemaakt van deze nieuwste Mercedes-Benz.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer