Veba vaart wel in recessie • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Veba vaart wel in recessie

Het door Veba ontwikkelde concept waarbij koelboxen in bestelauto’s kunnen worden geplaatst slaat goed aan. Voordeel is dat men niet de hele bestelauto hoeft om te bouwen.

De zogenaamde VebaBox is al lange tijd een bekend product in de medische- en laboratoriumwereld. Sinds 2007 maakt Veba echter ook grotere versies van de VebaBox en stond men er zelfs mee op de Bedrijfsauto RAI. Het aantal gebruikers in de transportsector groeit sindsdien snel. Na de introductie eind 2007 is de omzet ieder half jaar verdubbeld. Vooral voordelen als overzetbaarheid, waardebehoud van auto en waardebehoud van koeling maken dat veel bedrijven voor deze in de laadruimte te plaatsen, losse koelunit kiezen in plaats van het laten ombouwen van een complete bestelauto.
Veba steekt op dit moment veel energie in het uitbreiden van haar productielocaties en nieuwe verkoopkantoren. Deze worden op dit moment in heel Europa opgezet. OOk heeft men net een nieuwe productielocatie in Slowakije opgezet, maar die blijkt al weer te klein. De VebaBox is te krijgen in 100 verschillende modellen en wordt compleet geleverd met vastzet frame en aansluitset. Hierdoor kan iedere garage met een schroevendraaier en een tang  een standaard bedrijfsauto ombouwen naar een koelauto.
Bron: Veba

veba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer