Ga naar hoofdinhoud

Veel actuele onderwerpen op Teleroute Transport Info Days

Op 11 maart organiseert Teleroute in Euretco te Houten haar jaarlijkse, gratis toegankelijke Transport Info Days. Ook dit keer slaagde men er weer in een programma te organiseren waar vooral actuele en knellende problemen in het wegtransport worden behandeld.

Het programma wordt ingevuld door een hele serie gerenommeerde bedrijven en organisaties.  Zo zal een vertegenwoordiger van het Politie Projectteam Ladingdiefstallen de laatste ontwikkelingen op crimineel gebied toelichten en natuurlijk ook hoe je een en ander kunt voorkomen. Van de zijde van het ministerie van Verkeer en Waterstaat wordt toegelicht wat de stand van zaken is met de veilige parkeerplaatsen. Oliemaatschappij BP en Service Card leverancier UTA gaan in op de diverse aspecten van brandstof. Bij BP ligt het accent op het milieu, bij UTA op brandstofmanagement en kostenbeheersing. De voors en tegen’s van de 48 uren werkweek worden belicht door een spreker van TLN onder de titel: “48 uur arbeidstijd in het wegvervoer: de nekslag of juist niet?”
Andere partners van het evenement zijn PTV , Buck ConsultantsCapgemini, Punch Telematix  en BOVAG .
De Transport Info Days worden ook gehouden in Leuven, België en wel op 29 april. Voor grensstreekbewoners zijn wellicht de Transport Info Days in Wuppertal (5 maart) een optie.
Via de website van Teleroute is een aanmeldingsformulier te vinden voor alle Transport Info Days.

Auteur: Pieter Wieman

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer