Verizon Connect nieuwe serviceprovider mobiele connectivity • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verizon Connect nieuwe serviceprovider mobiele connectivity

Met de introductie van Verizon Connect rondt Verizon dinsdag de integratie af van zijn bestaande divisie voor connected voertuigen, met de recent aangeschafte softwarebedrijven die zich richten op fleetmanagement en mobiele werknemers. Vanaf nu gaan ze verder als één gezamenlijk merk. Verizon Connect is het resultaat van meer dan 5 miljard dollar aan investeringen en biedt klanten één adres waar ze terechtkunnen voor softwareoplossingen en diensten voor connected voertuigen, die bijdragen aan meer veiligheid, productiviteit en efficiëntie.

Verizon Connect biedt de connectiviteit en data die klanten helpen om beter geïnformeerd te zijn over de locaties van voertuigen en werknemers, en die hen inzichten geeft op het gebied van efficiëntie, veiligheid, productiviteit en wetgeving. Klanten van Verizon Connect profiteren van de gecombineerde ervaring van 3.500 toegewijde professionals en meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van telematics, mobiele werknemers en fleetmanagement.

“Een van de zaken waar we bij Verizon Connect het meest trots op zijn, is de potentie die onze huidige en toekomstige technologieën bieden om maatschappelijk het verschil te maken”, zegt Andrés Irlando, CEO van Verizon Connect. “Zo werken we bijvoorbeeld samen met klanten om gedurende de gehele logistieke keten de zekerheid van koeling van producten te waarborgen om zo zeker te stellen dat bederfelijke waar veilig wordt afgeleverd. Ook helpen we klanten bijvoorbeeld bij het op efficiënte wijze terugdringen van hun CO2-uitstoot, het monitoren van voertuigdata voor het besparen op brandstofverbruik en door het leveren van een gamification-app die klanten helpt om hun veiligste chauffeurs te herkennen en te belonen. En dat zijn nog maar enkele voorbeelden.”

Het Verizon Connect-portfolio bevat verschillende softwareplatforms voor fleetmanagement en mobiele werknemers, geëmbeddet OEM-hardware en Hum van Verizon – een device voor connected voertuigen, dat een oplossing biedt voor een veiliger, slimmer en meer connected rijervaring voor consumenten.

Voormalige merken uit het Verizon-portfolio voor connected voertuigen, waaronder Verizon Telematics, Fleetmatics en Telogis, gaan nu allemaal verder onder de merknaam Verizon Connect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer