Vermiste chauffeur Wijhers duikt op en dan weer onder • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vermiste chauffeur Wijhers duikt op en dan weer onder

Vrachtwagenchauffeur Rob Wijhers is niet langer vermist. Hij is gezien in een hotel in het Poolse Slubice, maar daarna ook weer verdwenen. Waar hij nu verblijft is onbekend.

Rob Wijhers (52 jaar) werd afgelopen week als vermist geregistreerd. Hij verdween na een nacht in de cel vanwege dronkenschap spoorloos. Een bekende van hem reisde af naar Polen en kwam er achter dat Wijhers in een hotel in Slubice had verbleven, maar daar ook weer was uitgecheckt. Sindsdien is Wijhers weer spoorloos.

De Nederlandse politie zegt tegen diverse media Wijhers niet meer als vermist te beschouwen en legt de bal neer bij de Poolse politie. In Polen is Wijhers echter niet als vermist geregistreerd en daarom wordt er daar niet actief door de politie naar Wijhers gezocht.

De werkgever van Rob Wijhers, transportbedrijf Limpens uit Elsloo, heeft op vrijdag 17 mei de laatste keer contact met hem gehad. Directeur Guus Limpens (rechts) benadrukt tegenover TTM.nl dat zijn bedrijf een heel strikt veiligheidsbeleid heeft. “Maar ik kan en mag verder geen uitspraken doen over deze zaak. Het is echt heel moeilijk voor ons. Deze kwestie en alle aandacht trekt wel een zware wissel op al onze medewerkers.”

Bronnen in Polen melden TTM.nl dat Wijhers mogelijk bang is voor problemen die voortkomen uit zijn gedrag en dat hij daarom in Polen onder de radar probeert te blijven. De Poolse politie reageert vooralsnog niet op vragen op opheldering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer