Ga naar hoofdinhoud

Vers & Fijn neemt nachtdistributie van A-ware over

Per 1 juni jongstleden heeft Vers & Fijn uit Nieuwegein de nachtdistributie-activiteiten van A-ware overgenomen. Het betreft hierbij de levering van vlaaien voor MultiVlaai, Limburgia en Vlaailand.

VersFijnAware overname nachtdistributie

Door de overname groeit het personeelsbestand van Vers & Fijn met 37 medewerkers en het wagenpark groeit met 21 voertuigen. Vers & Fijn zich richt met name op fijnmazige distributie en logistiek van versproducten en versterkt door de overname haar landelijke nachtdistributie-activiteiten.

VersFijnAware overname nachtdistributie 2Vers & Fijn focust zich op landelijke leveringen aan B2B- en B2C-klanten. Het unieke concept van Vers & Fijn is er op gericht om e-commerce activiteiten bij foodbedrijven te versterken waarbij een optimale klantgerichtheid wordt nagestreefd. Het bedrijf streeft naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Zo heeft Vers & Fijn onlangs acht nieuwe voertuigen aangeschaft met zonnecellen op het dak om op een duurzame manier te koelen. Deze voertuigen zijn aangeschaft ten behoeve van de distributieactiviteiten.

In de komende TTM.nl staat een interview met beide directeuren Muhanad Alsalhi en Leo Nolen over de duurzame manier van logistieke dienstverlening binnen de fijnmazige fooddistributie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer