VIDEO - Broekman Logistics opent nieuw warehouse • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Broekman Logistics opent nieuw warehouse

Feest bij  Broekman Logistics. Tijdens de officiële opening van het warehouse aan de Makassarstraat 1 (Maasvlakte) is het nieuwe concept ‘BLUE4C’ onthuld. Hiermee speelt Broekman Logistics in op vier belangrijke trends binnen Warehousing & Logistics en zet zij een volgende stap in gecombineerde opslag van gevaarlijke en ongevaarlijke producten op één locatie.

De gecombineerde opslaglocaties van Broekman Logistics bevinden zich in de door de Overheid benoemde ‘Top Corridor’. Hiermee biedt Broekman Logistics haar klanten de mogelijkheid om direct en eenvoudig de Europese markt te bedienen. Alle locaties voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en milieu.

De klant staat altijd centraal en er worden klantspecifieke logistieke oplossingen aangeboden. Hierbij kan gedacht worden aan assemblage, waarmee klanten snel kunnen reageren op veranderende markt- en/of klantbehoeften.

Blue staat voor Broekman Logistics Unlocking Europe en 4C is een verwijzing naar Coordinates, Combination, Customised & Compliant. In de conceptnaam staat verbinding tussen de ‘4’ en ‘C’ centraal, een symbool van combinatie van factoren.

Met het nieuwe concept speelt Broekman Logistics in op vier belangrijke trends: verschuiving van modaliteiten, opkomende product marktcombinaties die verschillende warehouses vereisen, veranderen van veiligheidsvoorschriften en globalisering van productie en logistiek.

Broekman BLUE4C Maasvlakte from Broekman Logistics on Vimeo.

“BLUE4C sluit perfect aan bij onze groeistrategie in Nederland. Wij willen marktleider zijn én blijven op het gebied van ADR opslag. Daarnaast bieden we ook op strategische locaties warehousing capaciteit aan om zo continue in te spelen op de klantbehoeften ”, aldus Willem Jan van Amersfoort (Managing Director Warehousing & Distribution).

Met het nieuwe warehouse op de Maasvlakte kunnen klanten op een strategische locatie, nabij de container terminals van de Maasvlakte, zowel gevaarlijke als ongevaarlijke producten opslaan. Er is ruim 35.000 m2 warehouse capaciteit.

De totale warehousing capaciteit van Broekman Logistics in Nederland bedraagt meer dan 310.000 m2. Een derde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen (ADR).

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. De dienstverlening van Broekman kenmerkt zich door een global reach met een personal touch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer