Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – DeliXL wordt Bidfood

Met ingang van 12 juni a.s. verandert foodservice groothandel Deli XL haar naam in Bidfood. Dat heeft niets te maken met een gebed voor aanvang van de maaltijd, maar door de naam Bidfood aan te nemen wordt DeliXL zichtbaar onderdeel van het gelijknamige internationale foodservicebedrijf. Afgelopen vrijdag werd de eerste Bidfood truck al onthuld.

“Deli XL is al ruim tien jaar onderdeel van het grootste foodservicebedrijf buiten de Verenigde Staten, met alle voordelen voor onze klanten”, vertelt Dick Slootweg, algemeen directeur van Deli XL. “Daar zijn we trots op, dat maken we zichtbaar. Het is de juiste naam op het juiste moment.”

De foodservicemarkt van vandaag is volgens DeliXL niet meer die van gisteren. “De veranderende markt heeft ook ons als bedrijf veranderd”, vervolgt Slootweg. “Gelukkig wordt alles transparant. Foodprofessionals en hun gasten willen weten wat de samenstelling en oorsprong van een product is. Ongeacht waar het vandaan komt. Op onze online marktplaats zijn wij perfect in staat die informatie te bundelen. Een transparante voedselketen in een digitale wereld.”

Met de pay-off ‘Waar professionals elkaar vinden’ wil de groothandel nog duidelijker gaan uitdragen wat zij al jaren doet. Slootweg: “Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Wij willen doorgaan met het persoonlijker maken van de markt. In onze Foodyards en op onze online marktplaats verbinden wij foodprofessionals. Hier vinden zij inspiratie, een wereldwijd aanbod en producten van lokale boeren en telers. Alles is volledig afgestemd op de wensen van de chef, de kok, de ondernemer. Op 12 juni worden we Bidfood, maar eigenlijk zijn we het allang.”

Hoewel Bidfood pas op 12 juni officieel de nieuwe naam is, is de groothandel al wel gestart met de transformatie van het wagenpark. Vandaar dat de nieuwe naam al in het straatbeeld te zien zal zijn, op de eerste Bidfood-wagens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer