VIDEO - Holland Logistics Library gaat live • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Holland Logistics Library gaat live

Het digitale portaal Holland Logistics Library is live gegaan op www.hollandlogisticslibrary.com. Dit  digitale portaal is door NDL en Dinalog ontwikkeld om de internationale toppositie van het Nederlandse logistieke bedrijfsleven verder te versterken.

De presentaties, video’s, factsheets, infographics, regionale rapporten en achtergrondinformatie op het portaal kunnen in het buitenland worden ingezet voor het aantrekken van ladingstromen en logistieke investeringen voor Nederland en voor de promotie van Nederlandse logistieke kennis en kunde.

Bedrijven uit de logistieke sector kunnen de informatie op het portaal bekijken, maar na registratie zijn de beschikbare middelen ook te downloaden om bijvoorbeeld in te zetten voor presentaties in het buitenland.

Uw bijdrage aan de Holland Logistics Library is van harte welkom. U kunt na registratie uw content uploaden waarna de Content Board er zorg voor draagt dat uw informatie op de juiste manier op de juiste plaats terecht komt. De digitale bibliotheek wordt onderhouden vanuit Nederland Distributieland en Dinalog. De Content Board bewaakt de kwaliteit, actualiteit, uitstraling en zorgt voor de juiste categorisering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer