VIDEO - Müller brengt maaltijd aan huis met Uniqlekker.nl • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Müller brengt maaltijd aan huis met Uniqlekker.nl

Müller Fresh Food Logistics start Uniqlekker.nl, een internetmarktplaats voor (h)eerlijk eten.

DSC_0159De dienstverlening van online winkels gaat steeds verder. Het is nu mogelijk om tijdens de lunch online je boodschappen te doen, en ze ´s avonds voor het eten thuis te ontvangen. Uniqlekker.nl is als eerste begonnen om deze service in een groot deel van Nederland te realiseren (de Randstad, Twente, Achterhoek en Salland, inclusief Het Gooi en Arnhem).

Uniqlekker.nl lijkt een gewone webshop maar is een internet marktplaats voor (h)eerlijk eten. De duurzame levensmiddelen en streekproducten worden direct van een of meer van de deelnemende lokale producenten gekocht. Boodschappen die voor 13.00 uur door de consument worden besteld, kunnen dezelfde avond vanaf 17:00 uur worden thuisbezorgd. De klant kan kiezen uit levertijdblokken van een uur, zonder er extra voor te betalen.

Heerlijke streekproducten die alleen regionaal verkrijgbaar waren, zijn nu voor iedere bewuste consument bereikbaar. Van Nederlandse kwaliteitswijn tot antibioticavrije kip, van biologisch brood tot eko sla, van regionale maaltijdbox tot erkend boerderijzuivel of 100  procent puur biologisch fruit sap. Alle producten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende partners. Het minimum bestel bedrag is 45 euro; afleveren is gratis boven de 80 euro.

UL gebied 2Deze e-fulfilment wordt verzorgd door Müller Fresh Food Logistics. Mülleris een gerenommeerde specialist in de logistiek van koelverse- en diepgevroren levensmiddelen, met een historie van 78 jaar. Müller heeft meer dan 700 trouwe medewerkers en vestigingen in onder meer Roelofarendsveen, Nijkerk en Holten. Door de leveringen van tientallen en later honderden leveranciers te bundelen, worden grote milieubesparingen gerealiseerd. Müller ontving door haar bundeling al in 2013 een LEAN and GREEN STAR voor 36.1 procent CO2 reductie. Ook is Müller Fresh Food Logistics BIO-gecertificeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer