Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Stef en Stef slaan eerste paal nieuwbouw Portena

Afgelopen donderdag is de eerste paal van de nieuwbouw van het distributiecentrum van Portena Logistiek te Heerenveen de grond ingeslagen. De toegenomen bedrijvigheid en de toekomstgerichte ambities van Portena maken een forse uitbreiding van het distributiecentrum noodzakelijk.

Het slaan van de eerste paal door president-commissaris Stef Verweij en zijn kleinzoon en naamgenoot Stef Kleinsmit markeert een nieuw tijdperk voor dit Heerenveense familiebedrijf. Door de uitbreiding en modernisering kan Portena de toegenomen groei opvangen en haar ambities – waaronder uitbreiding met een extra distributiecentrum elders in het land – sneller verwezenlijken.

Portena is als logistiek dienstverlener volop in beweging. Met een grotere warehouse-capaciteit, een completere logistieke adviesrol en een breder dienstenpakket helpt Portena steeds meer opdrachtgevers vooruit. De huidige nieuwbouw – met onder meer een uitbreiding van 10.000 vierkante meter expeditieruimte – zal rond de jaarwisseling gerealiseerd zijn.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer